De Jellyfish luchtplant is het schattigste plantje ooit

Kijk dit schattige plantje eens! De Jellyfish luchtplant is op dit moment razend populair en een echte eyecatcher in je interieur. Het luchtplantje vormt samen met een zee-egel schelp een bijzonder geheel. Wij zijn fan!

Luchtplantjes zijn makkelijk te verzorgen en hebben weinig aandacht nodig, zelfs geen potgrond. Lees hier meer over deze plant!

Bloompost

De Tillandsia plant haalt zijn voedingstoffen uit de lucht, daarom heeft dit schattige plantje geen potgrond nodig. Dat scheelt! Ook zijn de Jellyfish dol op licht. Hierdoor kunnen ze water en voeding omzetten in glucose, waardoor de plantjes kunnen groeien. Vergeet ze geen water te geven. Éen keer per week is ruim voldoende!

Bloompost

Kijk hoe schattig deze plantjes zijn, wij willen ze meteen hebben! Omdat de Jellyfish airplants zo goed als niks wegen kun je ze ophangen waar je maar wilt.

Bloompost

Doormiddel van het doorzichtige draadje kun je de plantjes op de mooiste plekjes laten zweven.

Bloompost

Je hoeft de deur niet uit voor de Jellyfish luchtplant. Je kunt deze gemakkelijk – met één druk op de knop – bestellen vanuit je heerlijke bank. Haal die laptop maar tevoorschijn!

Meer inspiratie

Meer bloemen en planten inspiratie nodig? Hieronder onze favorieten!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
De Jellyfish luchtplant is het schattigste plantje ooit
Sluiten