Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Lifestyle 12 feb 2021

Hebben: je kunt ook een bouwpakket van je hond kopen en dat ziet er zo uit

Weet je nog? Vorige week deelden we een artikel over de bouwpakketten van JECKA, en het internet ging los. We kregen meer dan 16 duizend reacties op Facebook, en er worden nog steeds mensen in getagd.

Snappen we helemaal, want deze bouwpakketten voor kidults zijn fantastisch. Naast katten-pakketten staan er ook veel verschillende honden op de website, en die willen we speciaal voor alle hondenliefhebbers ook graag in het zonnetje zetten.

Bouw jouw eigen hond na met deze JEKCA-bouwpaketten

Als hondenliefhebbers weten wij als geen ander dat er talloze verschilende rassen zijn. Hier heeft JEKCA dan ook rekening mee gehouden: je vindt maar liefst 76 verschillende rassen op de website. Van Franse bulldog tot husky en van labradoodle tot dalmatiër.

jekca bouwpakket hond
Bron: Jekca

Veel van de honden komen in een grote en een kleine variant. Om een voorbeeld te geven: de kleine Franse bulldog is 25 centimeter hoog, en de grote variant is 50 centimeter hoog. Het is maar nét wat je het liefste in huis neerzet.

Prijzen variëren flink, we hebben honden voor €42 voorbij zien komen, maar ook van €189. Dit ligt onder andere aan het aantal blokjes dat je nodig hebt om de honden te bouwen.

Houd wel rekening met verzendkosten: we zagen jammer genoeg dat de hond van €189 gepaard gaat met €58 verzendkosten… en dat vinden we dan toch weer jammer.

jekca bouwpakket hond
Bron: Jekca

Kortingscode

Goed nieuws als je na het zien van de foto’s ook helemaal overtuigd bent: onze kortingscode werkt nog steeds! Met de code “roomed2021” krijg je 10% korting op jouw aankoop. Deze kortingscode is geldig tot 31 maart 2021.

Als je een account aanmaakt op JEKCA.com, spaar je ook nog eens punten bij elke aankoop die je doet. Want we kunnen je verzekeren: als je eenmaal één bouwwerk gemaakt hebt, wil je er meer. Zo verkopen ze ook verschillende andere dieren, schilderijen (zoals de Mona Lisa!), en zelfs bouwwerken van het Colosseum en het Louvre.

Let op: wij werden er op gewezen dat je mogelijk nog invoerrechten en/of BTW betaalt voor je pakket, aangezien het verzonden wordt van buiten de Europese Unie. Houd hier dus rekening mee.

Leuks van LEGO®: met dit nieuwe pakket bouw je jouw eigen veldboeket

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben: je kunt ook een bouwpakket van je hond kopen en dat ziet er zo uit
Sluiten