Je kunt nu wonen in een oud gerechtsgebouw in Londen

Oorspronkelijk deed deze woning dienst als gerechtsgebouw, maar onlangs kreeg het met de hulp van de Londense designstudio Sigmar een make-over. Zij zorgden ervoor dat de oorspronkelijke balkenconstructie in tact bleef, waardoor het huis toch nog een beetje van de oorspronkelijke vormen heeft. Het huis staat in de Londense wijk West Kensington en is te koop voor omgerekend ongeveer 3,4 miljoen euro.

Tja.. Wonen in Londen is nu eenmaal duur, maar voor dat geld krijg je dan ook wel een bijzonder huis met een stukje geschiedenis. Of je voor dat bedrag ook het meubilair mee mag nemen, is niet bekend. Wij zouden dat op zich niet erg vinden overigens. Kijk maar even mee..

Het oude gerechtsgebouw staat vol design uit de mid-century, waar menig liefhebber jaloers op kan zijn. Wil jij ook een beetje die mid-century design look in huis halen? Check dan deze shop the look om een hoek van de kamer in deze stijl te stylen.

Het huis heeft een woonoppervlak van 244 vierkante meter. De woonkamer is een grote open ruimte met hoge plafonds en een vide, waar nog een extra zithoek is gecreëerd. Is jouw huis helaas niet gezegend met zulke hoge plafonds? In dit artikel delen we een aantal slimme tips om die hoogte te ‘faken’.

De oude vergaderzaal is eigenlijk nog steeds ingericht als overlegkamer, maar dan waarschijnlijk net iets stijlvoller dan voorheen. We like!

Bij het huis hoort zelfs nog een binnentuin, wat redelijk uniek is in een stad als Londen!

Als kers op de taart: de voorgevel van het oude gerechtsgebouw. Toch best wel bijzonder als je kan zeggen dat dit jouw paleisje is! Wij dromen nog even verder..

trendland.com

Reageer op artikel:
Je kunt nu wonen in een oud gerechtsgebouw in Londen
Sluiten