Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 21 okt 2017

Zo word je weer blij van je eigen interieur

Je huis is meer dan alleen je huis. Het is je ‘thuis’. Een plek waar je jezelf kan zijn, misschien zelfs wel een plek die jou als persoon weerspiegelt. Althans, dat hoort het te zijn. Herken jij niets van deze woorden als je denkt aan je eigen huis en zou je dat eigenlijk heel graag willen veranderen? Dan ben je waarschijnlijk toe aan een restyling van je interieur.

Herken jij jezelf in het volgende punt? Wees eerlijk!

Magnus Marding

Elk huis waar je naar binnen stapt verwondert je

“Oh… Wat slim bedacht dit! Zo kan het dus ook..? Hebben jullie een groene bank? Én een roze muur? Daar was ik nou zelf nooit opgekomen, maar nu ik het zo zíé…” Komt je bekend voor? Dat komt waarschijnlijk omdat je zelf ook niet heel veel bezig bent geweest met nieuwe opties op het gebied van interieur.

Wat helemaal niet gek is, want zodra je blij bent met je interieur zul je verder ook niet meer nadenken over je interieur veranderen. Tot er een jaar voorbij gaat, of twee, of drie… En dan is je smaak misschien wel weer heel anders. Of zijn er nieuwe trends waar jij nog niets mee doet. En niet te vergeten: na een jaar in dezelfde ruimte met hetzelfde interieur gewoond te hebben, is het helemaal niet gek dat je dit een keer zat bent. Hoe mooi het ooit (en misschien nog steeds) ook was!

My Scandinavian Home

En? Sounds familiar..? Lucky you! Er bestaat namelijk niets leukers dan je interieur veranderen. Wij helpen je vast op weg met deze tips:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo word je weer blij van je eigen interieur
Sluiten