Jaloersmakend vintage interieur in het huis van een Zweedse styliste

Het gave aan een vintage interieur is dat het zo uniek is. Nergens zul je exact dezelfde verzameling meubels tegenkomen, omdat dat simpelweg gewoon onmogelijk is. Die uniekheid spat van het interieur in dit huis af en dat is niet zo gek ook, aangezien het appartement van een Zweedse styliste is en zij dus wel een beetje verstand heeft van styling.

Hoewel het appartement middenin het centrum van Göteborg ligt, krijgen we hier toch een country gevoel door onder andere het ‘ouderwetse’ behang in de keuken en de oude schilderstrap in de woonkamer.

Op zoek naar zulke stoere planken? Wij vonden zes low-budget exemplaren.

De moderne keukenkastjes contrasteren heel gaaf met het vintage interieur in de keuken. Een geweldige combinatie van donker hout met de zachte, volle tinten van het behang en de vintage accessoires, zoals het oude schoolbord en de antieken weegschaal.

De woonkamer is in tegenstelling tot de rest van het huis eigenlijk vrij modern, maar doordat de accessoires in dezelfde zachte kleuren zijn, vormt het interieur toch een geheel.

Wat een prachtige kleur op de muur! Benieuwd waar je de items uit deze slaapkamer kan kopen? Shop the look!

Tijdschriften gooi je eigenlijk nooit weg, omdat het gewoonweg zonde is èn omdat je er nog heel veel andere dingen mee kan maken, zoals bijvoorbeeld een tafel of behang. Kijk voor meer decoratie ideeën met tijdschriften hier.

Het huis staat overigens te koop, maar of je het vintage interieur erbij krijgt, is voor ons nog niet duidelijk.

myscandinavianhome.blogspot.nl