Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 15 jul 2019

Gluren bij de buren: 3 x binnenkijken bij mooie vrijstaande villa’s in Nederland

Betaalbaar of niet: wat is er nu leuker dan bij andere mensen naar binnen kijken? En al helemaal als het gaat om vrijstaande villa’s! Hoewel het dus voor de meesten bij kijken en wegdromen blijft, konden we je deze supermooie huizen die momenteel te koop staan bij onze collega-website JAAP.NL niet ontnemen.

Vrijstaande villa #1: Batterijstraat, Lithoijen

Wie wil hier nu niet wonen? Deze woonboerderij uit 1900 is niet alleen mooi vanbuiten, maar nog mooier vanbinnen. De woonkamer is voorzien van bakstenen muren, een prachtige vloer, een verlichte zwevende trap en stoere, strakke meubels. Dat alles wordt gecombineerd met veel authentieke houten elementen en hoge ramen die voor veel licht zorgen. Dit geeft echt een ‘wauw-effect’.

Deze woning heeft nog veel meer te bieden, namelijk een oprijlaan, vier slaapkamers, twee badkamers (waarvan in ieder geval eentje voorzien is van een mooi losstaand bad), een superdeluxe keuken met kookeiland, een ruim terras en een werkplaats aan huis. Overlast van de buren zal je hier niet snel hebben, want je kijkt uit op veel groen, kortom: een prachtig uitzicht.

Er zit natuurlijk wel een prijskaartje aan dit geheel, want deze woning staat hier te koop voor maar liefst €1.250.000. Helaas, we moeten toch nog even sparen.

Vrijstaande villa #2: Kraagweg, Zuid-Beijerland

Wanneer je de buitenkant ziet van deze woonboerderij ben je misschien niet meteen onder de indruk. Maar je kunt je niet voorstellen hoe deze woning er vanbinnen uitziet. De binnenkant is onlangs helemaal verbouwd en gemoderniseerd en dat zorgt voor een prachtig geheel.

Het huis heeft een totale woonoppervlakte van 1603 m2 en alleen de woonkamer is daardoor al 150(!) m2. Om even een vergelijking te maken: de gemiddelde eengezinswoning die na 2015 is gebouwd is 143 m2. Bekijk alle foto’s van dit voormalig jachthuis hier.

Vrijstaande villa #3: Doonheide, Gemert

Deze rietgedekte woonboerderij heeft alles: een zwembad, poolhouse, meerdere terrassen en een multifunctionele kelder, die om te bouwen is tot relaxruimte, feestruimte, sportkamer of gastenverblijf.

Er zijn slechtere plekken om je zomer door te brengen: er zijn meerdere terrassen aangelegd, waardoor je altijd een lekker plekje in de zon (of juist in de schaduw zult vinden). Je kunt afkoelen in het zwembad en heb je nou toevallig zin in een spelletje? Ook daar is over nagedacht, want er is een heuse jeu de boules baan aangelegd.

Wanneer je uitkijkt op het zwembad krijg je spontaan het gevoel alsof je een vakantiewoning in Spanje aan het bekijken bent. Maar niets is minder waar, deze woning staat gewoon in Nederland. Zou je, wanneer je hier woont, ooit wennen aan dit uitzicht?

We hebben het nu voornamelijk over de buitenkant gehad, maar ook de binnenkant stelt zeker niet teleur, want ook die straalt een en al luxe uit. Oordeel zelf en bekijk de woning hier.

Meer mooie huizen bekijken?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gluren bij de buren: 3 x binnenkijken bij mooie vrijstaande villa’s in Nederland
Sluiten