Jaime Andreas
Jaime Andreas Finds 13 mrt 2020

Lentekriebels door de nieuwe wanddecoratie van IXXI

Geloof het of niet, maar in mijn slaapkamer hangt een gigantische IXXI wanddecoratie van Darth Vader en een stormtrooper. En dat klinkt heel heftig, maar door de textuur valt dat dus erg mee. De prints van IXXI staan gewoon erg leuk in je interieur en nu heeft IXXI een nieuwe voorjaarscollectie die de lentekriebels en het zonnetje geheid in huis halen.

Je woonkamer, maar eigenlijk ook iedere andere kamer in je huis, stoom je klaar voor de lente met een toffe print op de muur. Op deze manier geef je de ruimte een andere, stijlvolle look, zonder iets drastisch te veranderen.

De nieuwe IXXI collectie

Bij de nieuwe collectie zitten veertig prints die zijn ontworpen door designers uit onder andere Parijs en Berlijn. De lente staat centraal bij deze trends. Er wordt veel gebruik gemaakt van aarde kleuren, minimalistische vormen en elegante silhouetten.

> Lees ook: Voor aan de muur: dit zijn de nieuwste prints uit de IXXI najaarscollectie 2019

IXXI print perzik
Bron: IXXI

Kijk allereerst bijvoorbeeld naar deze toffe ontwerpen van het designduo Sacrée Frangine uit Parijs. De ontwerpen van dit duo zijn geïnspireerd door vrouwelijke thema’s, portretten, stillevens en de schoonheid van alledaagse dingen.

Wij zijn vooral verliefd op de manier waarop er gebruik gemaakt wordt van aardse en neutrale kleuren. De perzik-roze kleur is heerlijk zoet en lief.

IXXI prints
Bron: IXXI

Maar ook de Berlijnse Boris Draschoff heeft prachtige prints ontworpen voor de nieuwe collectie van IXXI. Met minimalistische vormen en zachte pastelkleuren hebben deze prints in ieder interieur wel een plekje. De prints van Draschoff lijken op landschappen om heerlijk bij weg te dromen.

Deze IXXI voorjaarscollectie is vanaf 21 maart verkrijgbaar via de website.

Decoratie inspiratie opdoen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lentekriebels door de nieuwe wanddecoratie van IXXI
Sluiten