Jaime Andreas
Jaime Andreas Shopping 6 jun 2020

Voor echte filmfanaten: IXXI lanceert Universal Pictures collectie

Ik ben een echte filmfanaat, daarom hangt er in mijn slaapkamer een gigantische IXXI poster van Star Wars. Dat klinkt heftig, maar door de structuur van de IXXI valt dat heel erg mee. De prints van IXXI staan vet in een interieur. Deze Universal Pictures IXXI collectie is perfect voor de echte filmliefhebber.

Toffe decoratie aan de muur, zoals een IXXI, geeft de ruimtes in je huis een nieuwe stijlvolle look zonder iets drastisch te veranderen. Het geeft je interieur een persoonlijke touch.

universal pictures ixxi miami vice
Bron: IXXI

Universal Pictures IXXI collectie

Bij de nieuwe collectie zitten meer dan twintig prints in het thema van klassieke films van Universal Pictures. Bij de prints wordt veel gebruik gemaakt van minimalistische vormen en stijlvolle kleuren. Voor ieder interieur zit er wel wat bij.

universal pictures king kong IXXI
Bron: IXXI

Klassieke films

De Universal Pictures IXXI collectie bestaat uit prints van Scarface, The Birds, Apollo 13, Jaws, Back to the Future, Jurassic Park, the Breakfast Club, King Kong en Miami Vice. Stuk voor stuk klassiekers waar je hart als filmfanaat sneller gaat slaan.

Niet alleen is het een leuk hebbedingetje om als fan van deze films aan te schaffen; de IXXI prints staan oprecht ook mooi in je interieur. Ze maken de boel een stukje vrolijker en unieker. Ook zorgen ze ervoor dat je altijd iets hebt om over te praten met mensen die op visite komen.

jurassic park ixxi
Bron: IXXI
IXXI the breakfast club
Bron: IXXI

Persoonlijke favorieten zijn de prints van Jurassic Park en the Breakfast Club. Beide opgewekte prints met levendige kleuren die echt een eyecatcher in je interieur kunnen zijn. De print van Jurassic Park past perfect in een stoer minimalistisch interieur met veel basic kleuren terwijl de print van the Breakfast Club goed matcht met een warm kleurig interieur.

De Universal Pictures IXXI’s zijn vanaf 7 juni verkrijgbaar vanaf €29,95 in elk gewenst formaat via de website.

Meer lezen over decoratie aan de muur?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voor echte filmfanaten: IXXI lanceert Universal Pictures collectie
Sluiten