Lotte Wullems
Lotte Wullems Shopping 29 november 2017

Tip voor de feestdagen (en de Star Wars fan): de IXXI pop-up store in Amsterdam

Met de feestdagen in het vooruitzicht, ben je natuurlijk op zoek naar de leukste adresjes voor het kopen van cadeautjes. Wat dacht je van een mooie muurprint van het Meisje met de Parel? Of speciaal voor de Star Wars fan: Darth Vader boven je bed. Een week voor kerst vind je in De 9 Straatjes in Amsterdam namelijk een feestelijke pop-up shop van IXXI.

Psst: wist je dat de IKEA ook een cadeau pop-up store heeft, in de binnenstad van Utrecht? Hier vind je alle informatie!

IXXI

Star Wars-collectie

Laat je ultieme Star Wars held tot leven komen in je interieur. In de week van de pop-up store wordt de gehele nieuwe IXXI x Star Wars collectie, ontworpen door de in Amsterdam gevestigde design studio The Cool Club gepresenteerd.

Gratis interieuradvies

Op Roomed vind je natuurlijk meer dan genoeg interieurinspiratie, maar soms heb je gewoon even een specifieke vraag over je eigen interieur. Dat komt goed uit: Suzan, interieuradviseur en eigenaresse van Studio KIK, geeft op zaterdagmiddag 16 december vrijblijvend advies-op-maat in de IXXI pop-up store. Interesse? Kijk hier voor meer informatie.

Adres:
De 9 Straatjes
Huidenstraat 13
1016 ER Amsterdam

Reageer op artikel:
Tip voor de feestdagen (en de Star Wars fan): de IXXI pop-up store in Amsterdam
Sluiten