Merve Ozturk
Merve Ozturk Meubels & accessoires 21 sep 2020

Hebben: dit zijn de mooiste prints uit de IXXI najaarscollectie 2020

I love wanddecoratie. En niet zo’n beetje ook. Met kleine aanpassingen in jouw interieur lijkt het alsof je een hele verbouwing achter de rug hebt, terwijl je er misschien maar een halfuur mee bezig bent geweest. Het is dus niet zo gek dat ik ongeduldig zat af te wachten op de lancering van de nieuwe IXXI najaarscollectie van 2020.

Deze maand (28 september 2020) lanceert IXXI meer dan vijftig (!) nieuwe beelden in samenwerking met verschillende nationale- en internationale musea, designers en illustrators. Ik heb uiteraard de mooiste prints op een rijtje gezet zodat we alvast kunnen genieten.

Dit zijn de mooiste prints uit de IXXI najaarscollectie 2020

IXXI x Matisse najaarscollectie 2020
Bron: IXXI
IXXI x Matisse najaarscollectie 2020
Bron: IXXI

IXXI x Matisse: abstracte vormen

Matisse was een Franse kunstschilder en beeldhouwer. In de jaren dertig onderscheidde hij zich met zijn pure en abstracte werk. Hij maakte kleurrijke collages die samengesteld waren uit verschillende stukken geknipt papier.

Wat wij zo leuk vinden aan deze prints zijn de mooie, abstracte vormen. Er zijn geen scherpe hoeken te bekennen waardoor deze prints er ook dromerig uitzien. Bovendien passen deze prints goed bij de kleurenpaletten trust en earth van de Flexa Kleur van het jaar. Een goed alternatief om jouw interieur een upgrade mee te geven.

Meer over de Flexa Kleur van het jaar: Hallo kleurentrends! Dit is de kleur van het jaar 2021 volgens Flexa

IXXI x Tjitske Storm najaarscollectie 2020
Bron: IXXI
IXXI x Tjitske Storm najaarscollectie 2020
Bron: IXXI

IXXI x Tjitske Storm: bloemen in herfstkleuren

De Amsterdamse Tjitske Storm houdt van ontwerpen. Haar stijl omschrijven we het beste als gedurfd, strak en kleurrijk. Haar belangrijkste inspiratiebronnen zijn de natuur, dieren en organische geometrie. Prints die voortkomen uit zulke inspiratiebronnen kunnen natuurlijk nooit misgaan.

De designs die speciaal zijn gemaakt voor de IXXI najaarscollectie 2020 zijn perfect voor in jouw interieur. Dit is dan ook mijn persoonlijke favoriet. Je krijgt het al warm bij het kijken naar deze prachtige print vol met bloemen in herfstkleuren.

Lees ook: 7 warme woonaccessoires waarmee je je interieur klaarstoomt voor de herfst

IXXI x Tjitske Storm najaarscollectie 2020
Bron: IXXI

Kijk jij graag uit naar de zomer? Dan is deze print van Tjitske Storm met bloemen en vlinders in levendige kleuren perfect om jouw interieur mee op te vrolijken.

Bekijk de gehele IXXI najaarscollectie 2020 op de website van IXXI.

Meer lezen over andere IXXI collecties?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben: dit zijn de mooiste prints uit de IXXI najaarscollectie 2020
Sluiten