Iris Wijnands
Iris Wijnands Meubels & accessoires 18 sep 2019

Voor aan de muur: dit zijn de nieuwste prints uit de IXXI najaarscollectie 2019

In het najaar willen we eigenlijk niets liever dan lekker binnen zijn. Op de donkere dagen uitslapen en wakker worden in een prachtige slaapkamer. Dat kan met de nieuwe prints van IXXI, want ze zijn om bij weg te dromen! De tofste nieuwe prints van de IXXI najaarscollectie 2019 hebben we op een rijtje gezet (en we konden bijna niet kiezen).

Je slaapkamer, of eigenlijk ook iedere andere kamer, maak je zo klaar voor de herfst met een mooie print op de muur. Op die manier geef je de kamer een andere, stijlvolle look.

Dit is de IXXI najaarscollectie 2019

IXXI Sefton Segedin - Hybrid Pearl
Bron: IXXI
IXXI Sefton Segedin - The Blossoming
Bron: IXXI

IXXI x Sefton & Segedin: minimalistisch design

Wie van simpel maar toch veelzeggend houdt, kan zijn geluk niet op met deze minimalistische designs. De prints bestaan uit maar één lijn en heten daarom ook one-line illustraties.

De prints zijn gemaakt door de Australische zussen Sefton & Segedin. Ze maken hiermee design beschikbaar voor een groter publiek. “We wilden dat iedereen toegang heeft tot origineel, maar betaalbaar design,” aldus de zussen.

Er zijn twaalf designs die gelanceerd worden in de Sefton & Segendin collectie.

IXXI Naturalis - Zwarte vis
Bron: IXXI
IXXI Naturalis - Libelle's
Bron: IXXI

IXXI x Naturalis: natuur aan de muur

Het Naturalis museum in Leiden kennen we natuurlijk als kennisinstituut over biodiversiteit. Het net vernieuwde familiemuseum heeft alles in huis over de natuur, kennis, data, en een indrukwekkende collectie om al het leven op aarde in kaart te brengen.

Met deze prints kun jij Naturalis (en dus ook de natuur) zelf in huis halen. Door deze collectie ervaar je de schoonheid van planet earth, gewoon thuis bij jou aan de muur.

XXI Ingela P Arrhenius - Vogel
Bron: IXXI
IXXI Ingela P Arrhenius - Leeuw
Bron: IXXI

IXXI x Ingela P Arrhenius: retro direnprints

Ingela P Arrhenius is een Zweedse illustrator die bekend staat om haar retrostijl en haar liefde voor typografie en kleur. Het is niet gek dat haar illustraties iets weghebben van de jaren ’50 en ’60.

In deze collectie vind je de mooiste geïllustreerde dieren. Ingela illustreert veel kinderboeken met haar schattige figuren. De vrolijke prints van Ingela P Arrhenius zijn dan ook zeer geschikt om een baby-, kinder- of speelkamer van meer kleur te voorzien.

Meer lezen over wanddecoratie?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voor aan de muur: dit zijn de nieuwste prints uit de IXXI najaarscollectie 2019
Sluiten