Lente! Fleur je muur op met de frisse prints van de nieuwe IXXI lentecollectie

Met dat lekkere lentezonnetje van de afgelopen dagen, krijgen wij ook de zomer in ons bol. Tijd om de lente ook in huis te halen. Dat doen we het liefste met een mooie bos verse bloemen, maar we vergeten de accessoires en wanddecoratie natuurlijk niet. Met de nieuwe lentecollectie van IXXI sla je twee vliegen in één klap: wanddecoratie met een botanisch printje.

IXXI gaat voor nieuwe collecties altijd de leukste samenwerkingen aan. Dit keer was de eer aan Lotte Dirks, het Noordbrabants Museum, het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum. Een ideale en betaalbare manier om een kunstwerk in huis te halen.

Frisse lenteprints van Lotte Dirks

Als je fan bent van de prachtige illustraties uit Flow Magazine, dan staat een IXXI-ontwerp van Lotte Dirks vanaf nu ook hoog op je verlanglijstje. Lotte’s illustraties zijn geïnspireerd door bloemen, planten en kleur. Alle ontwerpen zijn met aandacht en oog voor detail gemaakt – een daar houden wij enorm van.

IXXI Lotte Dirks
IXXI Lotte Dirks

Botanische IXXI’s

Liever een realistische bloemenprint in huis? Dan is de samenwerking tussen IXXI en het Noordbrabants Museum iets voor jou. In het Noordbrabants Museum kan je de kleurrijke tentoonstelling ‘De geur van succes’ bekijken, met allerlei prints van Parijse bloemschilders Gerard & Cornelis van Spaendonck. Een aantal prachtige prints zijn nu ook verkrijgbaar om zelf aan de muur te hangen.

Rijksmuseum x Van Gogh Museum

Speciaal voor iedereen die van afwisseling houdt: een dubbelzijdige IXXI. Als je de print zat bent, draai je de IXXI namelijk gewoon om voor een nieuwe print. Nieuw in de collectie is de combinatie van het populaire beeld ‘Amandelbloesem’ van Van Gogh (uit het Van Gogh Museum) en de ‘Koolmezen op Bloesemtak’ van Kosen, uit het Rijksmuseum. Twee prachtige bloesemtakken in één, wij zouden het wel weten.

Meer zien? Je vindt de hele lentecollectie op de IXXI website.

Nog meer ideeën voor wanddecoratie:

Reageer op artikel:
Lente! Fleur je muur op met de frisse prints van de nieuwe IXXI lentecollectie
Sluiten