Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Shopping 1 apr 2020

9 items om in huis te halen om de lente te vieren

De zon straalt volop en langzaam maar zeker warmt de wereld weer een beetje op. Het is lente en we beginnen het eindelijk te merken! De hoogste tijd om ook het interieur van wat zon en vrolijkheid te voorzien. De change of seasons is namelijk het ideale moment om je interieur weer wat nieuwigheid aan te meten.

Deze items maken dat je huis direct anders (en zonniger) aanvoelt, zonder er al te veel moeite voor te hoeven doen.

Ook mooi: Onze favorieten van de MADE.COM lentecollectie

Haal de lente in huis

Eerder gaven we al handige tips om een frisse lentebries door je interieur te halen. Vervang bijvoorbeeld je kussens, ga voor een nieuw vloerkleed en geef je muur (of iets anders leuks in huis) een nieuw kleurtje.

In die trant zijn we op zoek gegaan naar de mooiste items die je in huis kan halen om thuis direct dat lentegevoel te creëren.

Trend forecasting: Dit zijn de leukste interieurtrends van dit voorjaar

1. Zonnige bloempot van HEMA

keramieken vaas
Bron: Hema.nl

Als je aan iemand vraagt hoe je de lente in huis haalt, zal je al snel horen: koop een bloemetje. Yes, doe dat zeker! Maar ook leuk is om die bloemen in een zonnige bloempot te zetten. Zoals deze prachtige, keramieken vaas in terra van Hema. Extra leuk: doordat de vaas keramiek is, zijn ze allemaal uniek in hun uiterlijk.

2. Loungestoel van Home24

rotan loungestoel
Bron: Home24

Als de zon schijnt, gaan we massaal naar buiten om daar in een fijne loungestoel lekker bij te bruinen. Maar ook binnenshuis mag je genieten van zo’n verwenmoment in een zonnige stoel.

Wij vonden dit fijne exemplaar van polyrotan bij Home24.nl. Zonnig door het okergelige kleurtje en het goede ‘strandstoel-gehalte’ van de stoel. Zet ‘m voor een openslaand raam, denk er een ijsje bij en jij zit er goed bij dit voorjaar.

3. Lente-geurkaars van H&M

geurkaars
Bron: H&M

Kaarsen branden doen we echt niet alleen in de winter, ook in de lente en zomer kan je ‘s avonds een fijne kaars aan steken. Ga voor een kaars met een lekker fris, lente-achtig geurtje!

Favoriet zijn de kaarsen van Rituals, maar ook deze kaars van H&M met de geur van gedroogd linnen is perfect voor een zonnige lente-ochtend of -avond.

4. Het perfecte glas voor je ijskoffie van Urban Nature

glazen
Bron: Urban Nature via De Bijenkorf

Coffee keeps us going, maar zodra de zon begint te schijnen is het wel wat warm. IJskoffie is de perfecte oplossing. Met deze mooie glazen van gerecycled glas van Urban Nature, maak je de koffiebeleving helemaal compleet (maar je kan ze natuurlijk ook gewoon gebruiken voor zelfgemaakte limo of water).

5. Slabestek van blaadjes van Urban Nature

slabestek van urban nature
Bron: Urban Nature via Bijenkorf

Zelfs in je bestek kun je het voorjaar terug laten komen. Dit slabestek van bladeren van Urban Nature is een musthave voor de fervente sla-eter.

6. Kleurrijke kussens van made.com

kussens
Bron: made.com

Een nieuw kussen is een makkelijke manier om je interieur snel wat nieuws mee te geven. Onze favoriet zijn de kleurrijke, grove kussens van katoen van made.com. Verkrijgbaar in pastelgroen, felgeel, stormgroen… let the summer begin!

7. Vrolijke sprei van made.com

kleurrijke sprei
Bron: made.com

Bij een set nieuwe kussens hoort natuurlijk ook een nieuw plaid. Van deze vrolijke sprei in het roze en mosterdgeel van made.com word je instant happy.

7. Fotolijst met bijen van Doing Goods

fotolijst met bijen
Bron: Doing Good via De Bijenkorf

De bij moet gered worden, dat staat voorop. Bijkomstig voordeel is dat daarom dit prachtige fotolijstje is ontworpen door Doing Goods speciaal met daarin bloemenzaadjes om te planten, zodat de bijen daar hun nectar kunnen vinden.

8. Karaf voor lekker water van Cisco & the sun

karaf
Bron: Cisco & the sun via De Bijenkorf

Ook erg nodig op warme dagen: een goede karaf voor lekker koel drinkwater. In deze keramieken karaf past 75 cl. Vul ‘m met zelfgemaakte limo of water met munt.

9. Rieten mand voor aan de muur van Bloomingville

mand voor aan de muur
Bron: Bloomingville via Bijenkorf

Om fruit in te stoppen, rondslingerende spullen, alle opladers en koptelefoons, of gewoon om zo aan de muur te hangen. Deze rieten mand van Bloomingville is een plaatje in je interieur en ook nog ‘s functioneel.

Je huis nog meer opfrissen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
9 items om in huis te halen om de lente te vieren
Sluiten