Tessa Ham
Tessa Ham Planten en bloemen 4 jun 2020

Yes! Intratuin lanceert thuiswerkbox: 4 planten die humeur en concentratie een boost geven

Inmiddels werken we al maanden thuis en ziet het ernaar uit dat we ons bureau of de eettafel thuis in de nabije toekomst nog niet gedag gaan zeggen. Zelfs als het kantoorleven weer opstart, is de kans groot dat we vaker op onze werkplek thuis zullen aanschuiven. Hoog tijd om je thuiswerkplek zo leuk en productief mogelijk aan te kleden dus en daar kan groen zeker niet bij ontbreken. De nieuwe thuiswerkbox van Intratuin biedt uitkomst.

In de box zitten vier té leuke planten die zorgen voor een beter humeur en concentratievermogen.

De voordelen van planten

De voordelen van planten zijn eindeloos. Ze zijn goed voor je humeur, stimuleren je creativiteit én helpen je te concentreren. Bovendien zijn ze ook nog eens goed tegen stress. Extra handig op je thuiswerkplek, want alhoewel thuiswerken veel voordelen heeft, zijn er natuurlijk ook nadelen. Eén daarvan is dat thuiswerken stress oplevert, door bijvoorbeeld de dunne scheidslijn tussen werk en privé.

Alleen al de nabijheid van planten kan ons brein laten ontspannen, wijst een recent Japans onderzoek naar het effect van planten op stress en vermoeidheidsklachten tijdens werk uit. Zo zijn er nog veel meer onderzoeken die aantonen dat planten eigenlijk écht niet op je werkplek kunnen ontbreken.

“Het is wonderbaarlijk wat alleen al het aangezicht van een plant met mensen doet”, vertelt Lobke Samallo van Intratuin. “De associatie met de natuur, buiten, rust, maakt dat we ontspannen en opladen.” Intratuin schiet daarom te hulp en lanceert de thuiswerkbox.

Geen groene vingers? 7 makkelijke kamerplanten die weinig water nodig hebben

Thuiswerkbox van Intratuin

In de thuiswerkbox zitten vier planten voor een mooie prijs, zodat je binnen mum van tijd kan zorgen voor groen op je thuiswerkplek. De box wordt bij je thuiskantoor afgeleverd. Waar een laptopstandaard en bureaustoel goed zijn voor een ergonomische werkhouding en daarmee je lichaam, is deze box vooral bedoelt om op mentaal vlak bij te dragen aan een positieve werkervaring.

In de box zitten de volgende vier planten:

  • Philodendron
  • Pannenkoekenplant
  • Kruiskruid
  • Vetkruid

De box met vier planten kost €25,99 en wordt bij je thuiskantoor afgeleverd. Bestel de thuiswerkbox hier!

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met business zusje WorkJuice.

De kracht van planten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Yes! Intratuin lanceert thuiswerkbox: 4 planten die humeur en concentratie een boost geven
Sluiten