Maud van Dijck
Maud van Dijck Trends 1 nov 2021

Fijne actie: bij Intratuin lever je dit najaar je oude kerstversiering in

Beginnen de kerstkriebels bij jou ook al naar voren te komen? Dan zit je dit jaar goed bij Intratuin. Intratuin wil namelijk dat er bij iedereen thuis kerstballen kunnen schitteren, en daarom roepen zij iedereen op om hun oude ballen te verzamelen en deze in te leveren bij een verzamelpunt.

De actie is opgezet in samenwerking met kringloopketen Het Goed om voor elke familie het feestelijk te maken met kerst. Dit jaar staat verbinding met anderen nog meer centraal bij Intratuin na de afgelopen periodes.

kerst 2021 intratuin
Bron: Intratuin

Alle ballen verzamelen!

Vanaf 1 november kan je jouw oude kerstballen inleveren bij zowel Intratuin of Het Goed. Zij zullen er dan voor zorgen dat ze weer mooi in kerstbomen zullen hangen dit jaar. Jouw kerstballen kunnen in een door Intratuin zelf samengesteld pakket terechtkomen. Deze pakketten worden gegeven aan gezinnen die het wat minder breed hebben om hun ook een prachtige kerst te bezorgen.

Maar het blijft niet alleen bij ballen: ze voegen namelijk een kunstkerstboom en lichtsnoer bij ieder pakket. Per vestiging worden er vijf pakketten weggegeven. Met 54 Intratuin vestigingen in Nederland betekent het toch dat er een totaal van 270 kerstpakketten weg zullen worden gegeven.

Duurzame kerst doet Het Goed

Voor de kerstballen die overblijven, gaan naar Het Goed. Naast kerstballen neemt het kringloopwarenhuis ook andere kerstdecoratie aan. Het Goed is een van de grootste kringloopwinkels in Nederland, en een echte aanrader als je zelf nog op zoek bent naar tweedehandse kerstdecoratie.

Maak er deze kerst dan ook een echte groene kerst van door oude decoratie een nieuw leven te geven, want ze simpelweg weggooien of op zolder laten staan is zonde. Dus kijk nog eens goed op zolder om te zien of daar nog iets bij ligt wat al een paar jaar niet meer in je boom verschijnt.

kerstballen
Bron: Intratuin

Kerstfeest bij Intratuin

Ben jij dus wel toe aan een nieuwe kleurtrend voor kerst 2021? Laat je inspireren door deze zes trends voor de feestdagen van Intratuin, die je wel even wilt checken voor je je kerstinkopen gaat doen. Bekijk ze in het artikel hieronder.

Ben jij er klaar voor? Alles wat je wilt weten over dé 6 kersttrends van 2021

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fijne actie: bij Intratuin lever je dit najaar je oude kerstversiering in
Sluiten