Dit zijn de interieurtrends voor het voorjaar van 2018

Terwijl we onszelf lekker warm nestelen onder een dik plaid, denken we al verlangend aan de lenteperiode. En hoe fijn dat winters interieur ook is; het wordt langzaamaan weer tijd om je huis een frisse update te geven. Nieuwsgierig wat er komen gaat? Dit zijn de interieurtrends voor het voorjaar van 2018.

Heart Wood, een volwassen roze kleur, is een van de trendkleuren van 2018. Meer inspiratie? Wij hebben de mooiste interieurs voor jou op een rij gezet.

interieurtrends voor het voorjaar
Mura mur

Perziktonen

Perziktonen en aardse tinten komen samen in een van de trendkleuren van het voorjaar: terra peach wordt het helemaal. Meer inspiratie? Check ons moodboard.

begonia macaluta
Intratuin

Planten met patronen

Een botanisch interieur blijft hot: hoe meer groen, hoe beter. Dit jaar mag je hier een leuke twist aan toevoegen, door je huis te decoreren met planten met patronen. Simpele bladeren zijn passé. Wat dacht je van de Begonia Macaluta met gestipte bladeren of deze kanjers met roze strepen?

Ook leuk:
Maak je eigen terrarium met waterplanten.

Desenio

Het Ginkgo blad

Waar je vorig jaar nog doodgegooid werd met prints van het Monsterablad, is nu het blad van de Japanse notenboom in opkomst. Wil je alles lezen over het Ginkgo blad en onze favoriete accessoires shoppen? Check dan dit artikel.

luipaard
Sara Gilbane

Jungledieren

Maak je urban jungle compleet met The Big Five. Van een gouden kandelaar in de vorm van een olifant tot een kussenhoes met een ket luipaardprintje. Het kan niet fout genoeg! Ook spotten we volop woonaccessoires met aapjes, poezen en ja – zelfs een vaas in de vorm van een pug.

rieten mand
Michelle Molenaar

Rotan en riet

Natuurlijke materialen geven je interieur warmte. Iets wat we komend jaar extra veel gaan zien is rotan. Van rieten stoeltjes tot rieten mandjes. Wist je dat je deze manden bovendien heel veelzijdig zijn? Wij laten je drie manieren zien hoe je ze kunt stylen in je huis.

Reageer op artikel:
Dit zijn de interieurtrends voor het voorjaar van 2018
Sluiten