Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Trends 14 mei 2020

5 toffe interieurtrends die we in 2020 nog vaak terug gaan zien

Ben je ook zo gek op interieurtrends? Rond deze tijd van het jaar lanceert creatieve webwinkel Etsy met het trendreport van het jaar. We konden het niet laten om onze 5 favoriete interieurtrends 2020 met je te delen, dus here we go.

interieurtrends 2020 etsy
Bron: Etsy

1. Muurhangers voor planten

We kunnen niet anders dan beginnen met de planters, want wat vinden we deze trend leuk! Hangplanten in toffe hangers zagen we natuurlijk al vaker voorbij komend de laatste jaren, maar nu maakt ook de plant aan de muur een opmars.

Muurhangers in hexagon-vorm zijn onze favoriet, maar deze panels mogen ook zo snel mogelijk richting ons eigen interieur.

interieurtrends 2020 etsy
Bron: Etsy

2. Bijen

Een print van een bij wordt hot deze zomer. Het vrolijke geel in huis kan een leuk accent zijn (al zien we de bijen ook vaak in het goud voorbij komen, zoals hierboven), dus we snappen helemaal waar deze trend vandaan komt. Opvallend: volgens Etsy zijn knoppen voor kasten en lades in de vorm van een bij het állerpopulairst.

interieurtrends 2020 etsy
Bron: Etsy

3. Schelpen

Als we dit jaar niet op vakantie mogen, dan brengen de wie sea-vibes gewoon in huis. Eyecatchers in de vorm van schelpen kunnen daar zeker aan meewerken. Denk aan zeepbakjes en bloempotten, maar ook stijlvolle kussens van velvet.

interieurtrends 2020 etsy
Bron: Etsy

4. Het zonnetje in huis (maar dan retro)

Verschillende retro trends hebben de laatste tijd weer van zich laten horen (om maar een voorbeeld te noemen: rotan), en de prints van deze zonsondergang-trend passen daar helemaal tussen. Denk aan Miami-vibes. Felle kleuren, veel colorblocking en een explosie van vrolijkheid. Dat is precies wat je met deze interieurtrend 2020 kunt verwachten.

interieurtrends 2020 etsy
Bron: Etsy

5. Romeinse accenten

Ook een bijzondere trend die we niet zo snel verwacht hadden: volgens Etsy is er de afgelopen periode bijna 50% meer gezocht wordt naar Romeinse en Griekse beelden dan vorig jaar. Vind je dat iets té? Dan zijn er op Etsy ook veel toffe posters en prints te vinden die zelfde vibe uitstralen.

Benieuwd naar nog een aantal interieurtrends 2020? Etsy deelde er nog een paar – en die kan je in deze blog van Etsy lezen.

Meer interieurtrends 2020 op Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Etsy

Reageer op artikel:
5 toffe interieurtrends die we in 2020 nog vaak terug gaan zien
Sluiten