Mathilda Verwoerdt
Mathilda Verwoerdt Trending 28 okt 2018

Dit zijn de grootste interieur trends die we in 2019 kunnen verwachten

Niet alleen in de mode, maar ook in ons interieur volgen we graag de nieuwste trends. En op interieurgebied zijn er zeker een aantal nieuwe trends die we maar al te graag volgen. Want: we love it. Dit zijn de interieurtrends die we in 2019 kunnen verwachten.

Dit zijn de interieurtrends van 2019

Van kleurenschema’s tot interieur items, wij hebben hier de interieurtrends van het nieuwe jaar voor je. Mét handige styling tips.

Interieurtrend: duurzaamheid

Duurzaamheid is hot. We kunnen er niet meer om heen of het is daar. En natuurlijk is het ook op het gebied van interieur een grote trend. Anne 2019 is het een must om een ontwerp duurzaam te maken. Verwacht daarom veel designs die gemaakt zijn van gerecyclede en natuurlijke materialen.

Ikea laat ook met haar nieuwe collectie – voorjaar 2019 – zien dat ze wel kaas van de duurzame wereld hebben gegeten. De artikelen in de collectie zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals rotan, linnen en jute. Het milieuvriendelijke design combineren ze natuurlijk met stijl.

Interieurtrend: Scandanivisch 2.0

De Scandinaviers waren de koning in de interieur wereld met hun witte, minimalistische stijl. Maar ook zij vinden het tijd worden voor iets nieuws. Denk aan: gestroomlijnde meubels in combinatie met dynamische kleurtinten. Veel tertiaire- en aardetinten verwerkt in een prachtige kleurenmix is wat je kunt verwachten.

Een gewaagde dosis kleur toevoegen in je huis is ineens niet zo spannend meer. Tijd voor iets nieuws!

Interieurtrend: kleur

Ieder jaar zijn er wel een paar kleuren die de hoofdrol spelen. De kleur van het moment kan per seizoen verschillen. De kleuren die we zien in 2019: geel, oranje en aardetinten zoals terracotta. We love it!

Interieurtrend: Think outside the box

Het is tijd om het traditionele eens even onder de loep te nemen en na te denken of het niet tijd is om het te veranderen. Van een bank is bekend hoe deze zou moeten voelen en eruit moet zien. Maar steeds meer ontwerpers gaan hier een leuke twist aan geven. Het draait bij deze trend allemaal om buiten de hokjes te denken en en de klassieke meubels in een nieuw jasje te steken.

Metallic

Chroom wordt het nieuwe koper. Hoewel we houden van warm, blijft een frisse afwerking toch ook een favoriet onder de designers. Combinaties die je kunt verwachten: diep rood of zachte paars, met een smokey-grijze ondertoon.

Is het al 2019? Wij kunnen niet wachten om deze interieurtrends toe te passen in ons huis.

Meer leuke interieurtrends?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Domino

Reageer op artikel:
Dit zijn de grootste interieur trends die we in 2019 kunnen verwachten
Sluiten