Trend alert: zwart maakt plaats voor sprekend navy

Heb jij een paar zwarte muren in huis? Of een zwarte bank die als focuspunt dient? Hoe mooi donkere muren en meubels ook zijn, zwart is niet de enige optie. De tijd waarin de neutrale interieurs de overhand hebben is voorbij. Steeds vaker zien we interieurs die op een spannende manier spelen met kleur. Wat dacht je van de sprekende kleur navy in plaats van zwart?

Deze trendkleur spotten we steeds vaker in allerlei vormen. Tijd voor wat inspiratie dus! We gingen op zoek naar de mooiste beelden en dat leverde onderstaand resultaat op. Hoe dan ook: met navy ga je helemaal mee in de interieurtrends 2017!

Ikea

Door meubels een donkerblauwe kleur te geven krijgen ze een stuk meer karakter dan met een zwart likje verf. Ook oogt het stukken origineler. En dit terwijl het juist heel makkelijk stylen is! Omdat je namelijk in één klap een heleboel kleur toevoegt, hoef je er verder veel minder over na te denken.

Donkerblauw met goud
Broste Copenhagen

Tip van ons: combineer navy met goud! Deze twee zijn een ware match made in heaven als het op interieur aankomt.

Little greene
Fotolive
navy interieur
Live loud girl

Wil je graag experimenteren met donkere kleuren en lijkt navy je wel wat? Als je het te heftig vindt, kun je er altijd voor kiezen om maar de helft van de muur te schilderen of te werken met simplistische kleurvlakken.

Alexander White

Voor meer inspiratie en tips hebben wij deze handige guide voor jullie opgesteld, waarmee je binnen no-time de juiste kleur kiest voor op de muur. Succes!

Reageer op artikel:
Trend alert: zwart maakt plaats voor sprekend navy
Sluiten