Jaime Andreas
Jaime Andreas Trends 20 jun 2020

Wij komen met bewijs: zo mooi staat rotan in je slaapkamer

Nog steeds is het een geweldige interieurtrend: rotan. Het is een natuurlijk neutraal materiaal dat daardoor goed staat in bijna ieder interieur. Niet alleen dat, het is ook nog eens duurzaam om te gebruiken. Dus gaan voor rotan in slaapkamer? Daar zeggen wij wel ja tegen.

Weet je niet precies wat rotan is? Dan leggen we het hier precies voor je uit. Waar het op neerkomt is dat rotan meubels een rieten look hebben en lekker stevig zijn. Dit materiaal is erg neutraal en daardoor te combineren met zo’n beetje alle kleuren van de regenboog.

Interieurtrend: rotan in slaapkamer

1. Hoofdbord van je bed

Rotan als bed of als hoofdbord van je bed kan je slaapkamer een hele natuurlijke en rustige uitstraling geven. Dat is dan echt een slaapkamer waar je tot rust kan komen. De kleur is kalm, maar de vorm van rotan kan wel interessant en elegant zijn dus het is helemaal niet saai.

2. Rotan lamp

Wil je graag een flink statement maken in je interieur? Ga dan voor een flinke lamp van rotan als centraal punt van je slaapkamer of als leuke vloerlamp. Ten alle tijden geeft een rotan lamp een zomerse sfeer aan je interieur en eigenlijk kun je dat alle seizoenen van het jaar wel gebruiken.

3. Kasten met rotan

Rotan is uitstekend om te gebruiken als opbergruimte. Denk hierbij aan kledingkasten, manden of schattige nachtkastjes. Het materiaal staat stijlvol, kalm en bovenal clean. Rotan zelf zorgt al voor een opgeruimd gevoel.

4. Aparte decoratie

Rotan decoratie kan een hele unieke vibe aan je slaapkamer geven. Denk aan een gek vloerkleed, een speciale rotan spiegel of kleine rotan opbergmandjes om daar je persoonlijke spullen in neer te zetten.

5. Rotan (hang)stoel

Behoefte om in je slaapkamer ultiem te relaxen? In een rotan stoel kun je lekker hangen, zeker met behulp van zachte kussens en dekentjes. Hier kun je dan helemaal wegkruipen met een goed boek en een kopje thee.

Meer van deze interieurtrend in huis halen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wij komen met bewijs: zo mooi staat rotan in je slaapkamer
Sluiten