Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Wooninspiratie 31 dec 2017

Dit zijn de coolste interieurs waar kunst de hoofdrol speelt

Wij zijn groot voorstander van veel kunst in het interieur. Schilderijen, mooie foto’s, beelden of interieurobjecten, we love it all. Met een mooi kunstwerk kun je je huis namelijk in één klap kleur, persoonlijkheid en body geven.

Helaas rust er een grote misvatting op het plaatsen van kunst in je interieur. Velen denken namelijk dat je een klein fortuin moet bezitten om een mooi werk te kopen of te lenen bij een kunstuitleen. Maar dat is zeker niet waar! Zo zijn er verschillende webshops waar je onder de 100 euro of zelfs onder de 50 euro kunst kunt vinden. En daarom zochten we voor dit moodboard de mooiste kunstwerken bij elkaar: een combinatie van groot, klein, budget of juist kostbaar.

Natuurlijk wil je dat een kunstwerk echt een statement maakt in je interieur. Bekijk voor tips daarom even dit artikel.

MEER LEZEN OVER KUNST

Ben jij groot kunstliefhebber? Dan hebben we nog wel een aantal interessante artikelen voor je. Weet jij wat de meest gemaakte fouten zijn als het aankomt het plaatsen van de kunstobjecten in huis? Wij wel. En jij nu dus ook. En voor degene die een keertje iets anders wil: wij vonden 7 bijzondere alternatieven voor kunst aan de muur. Je checkt ze hier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn de coolste interieurs waar kunst de hoofdrol speelt
Sluiten