Lotte Wullems
Lotte Wullems Interieur 18 feb 2018

De mooiste interieurs van restaurants als inspiratiebron voor jouw eethoek

Het interieur van een restaurant is voor mij bijna net zo belangrijk als de menukaart – wellicht zelfs belangrijker! Want toegegeven: één blik door het raam bepaalt vaak of ik een eetplekje fijn vind of niet. Roomed’s Maartje denkt er trouwens precies zo over, check hier haar moodboard!

Kun ook jij niet genoeg krijgen van de mooiste interieurs van restaurants? Hier vind je ook inspiratie voor de rest van je huis.

Deze Parijse hotspot laat zien dat natuurlijke materialen en marmer een match made in heaven zijn. De stalen poten van de stoelen geven het geheel een stoere touch.

Fantastic botanic! Botanische sferen misstaan zeker niet in de eethoek. Voor een glamoureuze variant, combineer je het groen met een klassieke zwart-wit tegel. Is de Scandinavische stijl meer jouw ding? Ga dan voor een witte basis, veel planten en natuurlijke materialen.

Heb jij geen eettafel, maar wel een ontbijtbar in je keuken? (Of allebei! Lucky bastard). Vrolijk de boel dan op met een stel gekleurde krukken. Geel is helemaal trendy deze lente en zomer.

Velours blijft een favoriet! Vooral in combinatie met donkere kleuren, straalt deze stof luxe uit.

Lees meer
Benieuwd wat de favoriete hotspots van de redactie zijn? Ontdek het hier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De mooiste interieurs van restaurants als inspiratiebron voor jouw eethoek
Sluiten