Lotte Wullems
Lotte Wullems Trends 21 jan 2018

Back to the 70’s: de mooiste interieurs met een retro look

Als 90’s kid heb ik de jaren zeventig niet mee mogen maken, maar dat neemt niet weg dat ik stiekem een beetje verlang naar deze tijd. Op het gebied van interieur en design dan. Het maakt me dan ook erg blij dat de seventies weer in een fris jasje zijn gestoken. Houten dressoir op puntige pootjes, botanische invloeden en aardse tinten: welcome back. Dit zijn de mooiste interieurs met een retro look.

Hier voel je je vast ook thuis: wonen in een mid-century interieur.

jaren 70
Apart

Meubels met ronde, organische vormen, natuurlijke materialen zoals rotan en hier en daar een kleuruitspatting. De stijl van de jaren zeventig sluipt steeds meer in moderne interieurs. Zo krijgen retro en vintage items een geheel nieuwe en frisse uitstraling door ze te combineren met minimalistische elementen.

interieurs met een retro look
Simply Grove
jaren 70 stijl
Bo Bedre

Wil je meer lezen over hoe je deze fijne seventies sfeer in huis haalt? Lees dan hier onze tips.

retro interieur
Massimo Adario

Wat een gewaagde vloer! Ben je ook een beetje verliefd op deze stijl? Breng dan zeker eens een bezoek aan dit toffe hotel in Amsterdam.

Geel en okergeel klinken als gewaagde kleuren – zeker als zo’n dominant item als je bank deze tint heeft. Maar wist je dat het ook juist heel warm en sfeervol kan zijn? Onze favoriete combinatie: met blauw.

Meer inspiratie?

Volg ons op Pinterest voor meer!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Back to the 70’s: de mooiste interieurs met een retro look
Sluiten