Haal al je interieurinspiratie uit dit te gekke hotel in Parijs

Dit hotel in Parijs is volgens ons al reden genoeg om nú meteen een ticket te boeken naar de Franse hoofdstad. Het interieur van Hotel Panache, zorgvuldig ontworpen door designer Dorothée Meilichzon heeft de perfecte combinatie tussen de Franse flair en invloeden uit Art Nouveau. Dit alles wist de designer te combineren met een fris kleurenpalet en een chique touch. We weten zeker dat je uit Hotel Panache een heleboel inspiratie kunt halen!

Vooral de combinatie van verschillende patronen, stoffen en materialen valt ons op, zowel in de kamers als het restaurant. Kijk maar even mee.

Het restaurant heeft een chique vibe, maar ziet er toch heel toegankelijk uit. En dat is knap, want het is toch heel belangrijk dat ál je gasten zich thuisvoelen. De oude sierlijsten op het plafond en de muren worden gecombineerd met strakke marmeren tafels en een houten visgraat vloer. De bar valt extra op doordat de houten vloer daar overloopt in een rand van mozaïek steentjes.

De invloeden uit Art Nouveau zie je in veel elementen terugkomen. De rood-, oranje- en bruintinten zijn een directe verwijzing naar deze kunststroming. Daarnaast hebben veel meubels ronde vormen wat je zo rond 1900 veel tegenkwam.

>> Moodboard: heerlijk ontspannen in een witte badkamer

Heb jij een paar dagen Parijs op de planning staan? Check dan onze cityguide voor de leukste hotspots!

Vond je dit hotel in Parijs mooi?
Hôtel Saint-Marc heeft dezelfde vibe, maar dan in Art Deco stijl en in dit Parijse boutique hotel zouden we ook graag een nachtje willen verblijven.

hotelpanache.com

Reageer op artikel:
Haal al je interieurinspiratie uit dit te gekke hotel in Parijs
Sluiten