De leukste webshops van week 4

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen. Scroll snel door en laat je verrassen door de toppers van deze week!

Heb je onze favorieten van vorige week gemist? Check ze hier.

flexwerker

1. Rachmaninoffshop | Rachmaninoff Wonen is gespecialiseerd in betaalbare tijdloze meubels en trendy woonaccessoires. Retro lampen, strakke hoekbanken, mooie kasten en eigentijdse tafels; deze winkel is van alle markten thuis. Een bezoek in de winkel aan de Burgemeester Reigerstraat staat garant voor inspiratie en gezelligheid. Ook kun je bepaalde artikelen via de webshop bestellen. Één druk op de knop en je hebt de mooiste kussens in huis.

vintage lamp

2. Froufrou’s | Froufrou’s is ontstaan uit liefde voor vintage en unieke kledingstukken, maar ook met het idee dat de mooiste spullen niet per se nieuw hoeven te zijn. Je vindt hier daarom een mooie mix van vintage, tweedehands en nieuwe kleding, schoenen en woonaccessoires. De spullen komen binnen van over de hele wereld en een oud gezegde luidt: “Wat je van ver haalt is lekker”.

gele achterwand

3. Bij Beyer | Deze webshop biedt betaalbaal design dat uiteenloopt van woonaccessoires tot verlichting.

grijze bank

4. Femkeidoshop | Als je op zoek bent naar behang, verlichting of meubels zit je bij deze webshop helemaal goed! De behangetjes bevatten veel prints en kleuren. Daar word je 100% vrolijk van.

interieurshop

5. Hoeve Hofackers | Op deze webshop vind je vooral landelijke spullen van hoge kwaliteit. Er zit ook wel een prijskaartje aan, maar het is het zeker waard!

Meer?

Wellicht vind je jouw favoriete item in een van deze webshops.

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
De leukste webshops van week 4
Sluiten