Een tikkeltje spooky maar wel heel cool: dit interieur is net een filmset

Dit bijzondere huis lijkt het interieur van een filmset te hebben! En dan niet die van een Amerikaanse romantische comedy, maar meer van een oude film over de tijd van de pruiken en revoluties. Of we er ook echt zelf zouden willen wonen is een tweede, maar het is absoluut cool om te zien!.

Het interieur is lekker over de top. Veel kleur, veel prints en óveral staat wel iets. Je kijkt je ogen uit!

Wij moesten even twee keer kijken toen we dit bijzondere tafelkleed zagen. Echt heel functioneel zal het waarschijnlijk niet zijn, maar eerlijk is eerlijk, daar gaat het bij de bewoners van dit huis waarschijnlijk helemaal niet om. En daarbij komt dat dit soort ‘gekke’ dingen juist eigenlijk perfect passen in dit interieur. Misschien een leuke optie voor de momenten dat je de eettafel niet gebruikt om aan te eten?

Het bijzondere aan de keuken in dit huis is dat deze juist weer een best moderne stijl heeft. Het marmer, de grijze keukenkastjes, de oven van chroom: het zijn allemaal items die we ook tegenkomen in de moderne keukens van nu. Het contrast tussen deze moderne en de oude klassieke elementen maakt dit interieur nog een tikkeltje spannender.

Al eerder stippelden we de weg naar dé perfecte gallery wall voor je uit. Maar als je al je schilderijen en kunstwerken kaarsrecht naast elkaar hangt, dan hoef je natuurlijk nergens over na te denken. Heel handig als je een druk interieur hebt, maar toch nog steeds kunst aan de muur wilt hangen.

>> Lees ook: een gallery wall in de gang voor een persoonlijke binnenkomst

Dit bed is misschien wel het absolute toppunt van dit interieur. Vooral de combinatie met het drukke behang met print zorgt ervoor dat deze kamer een spannende sfeer krijgt.

>> Lees ook: prints mixen als een pro

Onder het huis zit nog een bijzonder plekje verstopt. In een soort kelder schuilt een derde eettafel, een zithoek én een bar. De kelder is sfeervol verlicht en geeft je echt het gevoel alsof je je in het interieur van een filmset bevindt. De ruimte heeft een beetje een spooky randje met zijn subtiele verlichting, oude meubels, donkere kleuren en vele kandelaren.

www.wrede.se