Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 5 nov 2017

Dit is waarom het interieur van cafés belangrijker is dan de menukaart

Als echte interieur liefhebber zal ik maar meteen eerlijk toegeven dat ik het interieur van cafés soms belangrijker vind dan wat er daadwerkelijk op de menukaart staat. En na het zien van dit moodboard… Who can blame me?

Natuurlijk wil ik lekker kunnen eten en is goede service heel fijn, maar het interieur van cafés is voor mij toch echt de meest belangrijke sfeermaker. Het kan een avond maken of breken. Ik schreef al eerder over fijne plekken zoals Benji’s in Amsterdam en ook maakte ik een lijstje van mijn meest Instagram-waardige cafés. Maar er is altijd wel weer iets nieuws te ontdekken! Dus bij dezen een kleine verzameling van de allermooiste plekken vanuit de hele wereld.

Ook winkels en hun etalages zien er vaak prachtig uit. Haal je inspiratie daarom gewoon uit interieurs van de mooiste winkels. Check ons moodboard hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit is waarom het interieur van cafés belangrijker is dan de menukaart
Sluiten