Eye candy: in dit interieur is overal wel iets bijzonders te zien

Van de roze muur tot aan de vele prints en van de felste kleuren tot aan de mooiste kunstwerken aan de muur. In dit interieur is werkelijk óveral iets bijzonders te zien. Kijk je mee?

Je moet een beetje houden van drukte, maar dat is in dit geval juist de charme van het interieur. Vaak laten we je de mooiste minimalistische optrekjes zien, maar dit keer geven we je een kijkje in een interieur waar niets te veel is… En dat is eigenlijk juist heel mooi.

Hebben we al gezegd dat er veel te zien is? De bewoners van dit huis combineren een drukke print op de muur met gemak met een vloerkleed met een patroon, verschillende houtsoorten en een volgepropte open kast. Omdat elk element toch dezelfde kleurrijke elegante stijl aanhoudt, wordt de ruimte toch een geheel.

>> Een huis vol kleur met een overvloed aan bloemen

Een absoluut favoriet onderdeel – en tevens het focuspunt – van dit interieur is voor ons de roze muur. Hij valt lekker op en wordt gecombineerd met een flinke dosis kleurrijke moderne kunst.

There’s more…
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Wil jij ook uitpakken met een wat feller kleurtje op de muur, maar weet je niet zo goed hoe en wat? Wij hebben een handige guide voor je opgesteld. Zo vind je binnen no-time de juiste kleur voor op jouw muur!

Fran ParenteAna StrumpfRSRG Architects

Reageer op artikel:
Eye candy: in dit interieur is overal wel iets bijzonders te zien
Sluiten