Maud van Dijck
Maud van Dijck Restaurant 12 jan 2022

Voor na de lockdown: 5 restaurants in Amsterdam met een prachtig interieur

Staan jullie ook al te springen om straks weer buiten de deur uit eten te gaan? Wij bij de Roomed-redactie wel! Daarom hebben wij al een voorproefje genomen door te kijken naar interieurs waar we graag een bezoek aan brengen. Als interior lovers hebben we alleen voor restaurants in Amsterdam gekozen met de mooiste interieurs.

Na dit artikel heb je een paar restaurants om aan je must visit lijstje toe te voegen. Welk restaurant in Amsterdam heeft volgens jou het mooiste interieur?

5  trendy hotspots in Amsterdam

1. The Living Room, by Bodon

Dit restaurant is de perfecte match van hippe elegantie. The Living Room heeft tafels die glanzen waardoor je nog meer van je eten smult. Het oog wil ook wat toch? Nou, bij Bodon is er genoeg om te zien dat je niet vergeet van je eten te genieten.


Zodra je uitgegeten bent is er nog een fantastische lounge waar je uit kan buiken. Deze lounge straalt pas écht. Toffe hanglampen, een geweldige muur en natuurlijk een open haard zorgen dat je er warm bij zit.

Apollolaan 2, 1077 BA Amsterdam

2, The Fix by Maiden

Wil je een plek waar je lekker kunt eten en relaxen? Dan is The Fix by Maiden een toffe plek voor je. Het interieur van The Fix is een toffe mix waarin je veel vintage items aantreft.


Voor een kop koffie of een lunch is The Fix dan ook de ideale hotspot met zijn relaxte vibe. Dit interieur bewijst maar weer eens dat een grijze kleur echt rust uitstraalt. Kijk maar naar de vloer en banken hier!

Valkenburgerstraat 124, 1011 NA Amsterdam

3. Café Blond

Bij Café Blond wil je ook even goed buitenkijken voordat we binnen gaan spieken. Het gebouw ziet er namelijk zo leuk uit! Net als de bekende Blond illustraties ziet het er ook uit als een echt plaatje.

Zodra je binnenkijkt zie je een en al roze! Café Blond goes bold, want juist met een felle kleur roze krijg je een stoer interieur.  Wij willen hier straks wel een keer met onze roze bril op genieten van een heerlijk stuk gebak.

Ferdinand Bolstraat 44H, 1072 LL Amsterdam

Zet een roze bril op: 11 geweldige roze interieurs voor inspiratie

4. Bar Botanique

Nog een hippe hotspot is Bar Botanique en heel tof voor plant lovers. Vooral de bar die je hierboven ziet is indrukwekkend.  Het is fantastisch hoeveel verschillende soorten planten je hier ziet. Een exotische cocktail aan deze jungle bar zien wij helemaal zitten.

Of waan je verder in de jungle van deze bar en ga heerlijk tussen de bladeren en het riet lunchen. Ben je liefhebber van natuurlijke materialen in huis? In Bar Botanique is genoeg groene inspiratie te vinden.

Eerste Van Swindenstraat 581, 1093 LC Amsterdam

5. The Harbour Club (Amsterdam Oost & Zuid)

Ons laatste restaurant zijn er eigenlijk twee. In Amsterdam Zuid en Amsterdam Oost bevindt zich namelijk The Harbour Club en het is lastig kiezen tussen de twee. Dus waarom niet allebei? Hierboven zie je een voorproefje van het kleurrijke interieur in Amsterdam Zuid.

Voor nu wil je nog binnen zitten in het restaurant, maar als het straks mooi weer is wil je bij The Harbour Club op een van de prachtige terrassen aan het water zitten.


Houd je van een ruiger interieur? Dan is The Harbour Club in Amsterdam Oost de juiste van de twee voor jou. Door de oude houten schuurdeuren en balken aan het plafond heeft dit restaurant een heerlijk rustieke uitstraling.

The Harbour Club Oost: Cruquiusweg 67, 1019 AT Amsterdam
The Harbour Club Zuid: Apollolaan 2, 1077 BA Amsterdam

Hallo inspiratie: een kijkje in het Amsterdamse pand van Vero Baez

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voor na de lockdown: 5 restaurants in Amsterdam met een prachtig interieur
Sluiten