admin
admin Binnenkijken 25 feb 2019

Te gek: er komt een Prada patisserie naar Londen en de looks worden stunning

Bij ons zusje Culy zagen we dat er een Prada patisserie naar Londen komt. En eerlijk is eerlijk, wij kunnen niet wachten. De interieurs van de vestigingen in Milaan beloven namelijk veel goeds…

Als een Prada tas boven je budget gaat, dan kun je in ieder geval nog je tanden zetten in een Prada-taartje. Het iconische modehuis opent binnenkort namelijk een Prada patisserie in Londen! Marchesi 1824 komt in april naar de Britse big city. Bij de bloedmooie hotspot kun je Prada-ijs eten en Prada-snoepjes en Prada-jam kopen.

Marchesi 1824 maakt onderdeel uit van de Prada-groep en heeft al 3 zaken in Italië, alledrie in – hoe kan het ook anders – modehoofdstad Milaan. Vanaf april opent er ook een vestiging van de Prada patisserie in Londen. En geloof ons: je wil erheen. Want als de interieurs van de vestigingen in Milaan garant staan voor hoe de winkel in Londen moet worden, wordt het straks kwijlen. En dus niet alleen van de gebakjes.

Panettone à la Prada

De patisserie bestaat al sinds 1824 en staat vooral bekend om zijn panettone. Maar je kunt er ook terecht voor een heerlijk luxe ontbijt of een aperitivo. Daarbij is de patisserie ook nog eens – letterlijk! – een snoepwinkel, waar je de lekkerste delicatessen voor thuis koopt. Nougat, bonbons en chocolaatjes, snoepjes, luxe jam en nog veel meer.

Die zijn zo mooi verpakt, dat je ze het liefst allemaal zou willen uitstallen in je interieur. Het is een beetje Ladurée meets Wes Anderson, dus van een nostalgische schoonheid. Het is nog wat vroeg in het jaar, maar wij zien onszelf er al helemaal kerstinkopen doen.

Waar vind je Marchesi 1824 in Londen?

Marchesi 1824 zal in april openen aan Mount Street in Londen. En anders kun je altijd nog naar één van de drie vestigingen in Milaan.

Meer mooie patisserieën:

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Te gek: er komt een Prada patisserie naar Londen en de looks worden stunning
Sluiten