Jaime Andreas
Jaime Andreas Lifestyle 15 apr 2020

Interieur podcasts: deze podcasts geven goede inspiratie voor in huis

Interieur inspiratie komt niet alleen van televisie of afbeeldingen. Tegenwoordig kun je die inspiratie ook halen uit audio in de vorm van podcasts. Het is vaak even zoeken naar interessante interieur podcasts, maar wij hebben een aantal toffe gevonden.

Het is alweer een tijdje geleden dat we je vertelde over onze favoriete interieur podcasts. Deze podcasts zijn heerlijk om naar te luisteren tijdens het thuiswerken of terwijl je aan het schoonmaken bent. Het is lekker luisteren en doet de nodige inspiratie op voor je interieur. Twee vliegen in een klap.

Naar sommige podcasts kunnen we uren luisteren. De makers hebben vaak fijne stemmen en geven praktische tips die voor iedereen uitvoerbaar zijn.

Onze favoriete interieur podcasts van het moment

Woongeluk

In de podcast TipvanJet Woongeluk geeft Jet van Nieuwkerk interieurtips. In haar podcast gaat het vooral over het vinden van geluk in je eigen woning. De podcast heeft maar zes afleveringen en geen recente afleveringen, maar ze zijn wel leuk om naar te luisteren.

Decorating Tips and Tricks

De vrouwen Anita en Kelly geven behulpzaam advies in hun leuke podcast Decorating Tips and Tricks. De titel van de podcast zegt eigenlijk al waar het over gaat. De vrouwen geven bruikbaar advies over hoe je je interieur kan inrichten met leuke accessoires. Van toffe koopjes op Amazon tot hoe je bepaalde ruimtes in je huis moet inrichten.

De podcast bestaat al sinds begin 2017 en gaat nog steeds steady door; dus genoeg om naar te luisteren!

Young House Love

Inmiddels heeft de podcast van Young House Love al 170 afleveringen en ze gaan nog steeds lekker door. Deze podcast wordt gepresenteerd door een leuk koppel dat vertelt over het dagelijks leven, maar ook over toffe DIY’s en design in huis. Het koppel heeft een schattige dynamiek en zijn fijn om naar te luisteren.

Make Space

In de podcast Make Space geeft de vrolijke Cara inspiratie aan vrouwen om grote projecten in hun huis aan te pakken en hun huis echt van hun te maken. Cara is vrolijk, aanstekelijk en geeft oprecht veel inspiratie voor wie het huis om wil toveren.

Al deze toffe interieur podcasts zijn te beluisteren via Spotify!

Wil je graag interieur inspiratie van ons hebben?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur podcasts: deze podcasts geven goede inspiratie voor in huis
Sluiten