Emma Bering
Emma Bering Wooninspiratie 30 november 2018

Interieur podcasts: luister naar deze podcasts voor fijne interieur inspiratie

Interieur inspiratie hoef je niet altijd te krijgen van afbeeldingen of video’s. Tegenwoordig kan je inspiratie ook uit audio halen, bijvoorbeeld door middel van podcasts. Als je goed zoekt zijn er een aantal heel leuke interieur podcasts te vinden. Wij hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet.

Ga lekker zitten, zet je koptelefoon op en kies een podcast. Enjoy!

At Home With…

In At Home With… interviewen presentatoren Lily en Anna elke aflevering iemand uit de blogger, mode of beauty industrie. Verwacht grote namen zoals Madeleine Shaw (culinair schrijver), Terry de Gunzburg (oprichter van het make-up merk By Terry) en Liz Earle (oprichter van het huidverzorgingsmerk Liz Earle).

Lily en Anna nemen deze podcast niet op in een studio, maar gaan voor elke aflevering naar het huis van de gast. Daarnaast krijg je bij de podcast op de Acast app foto’s te zien van het huis waar ze op dat moment zijn. Zo komt geluid en beeld op een leuke manier samen.

> Lees hier het volledige artikel: Luister deze podcast voor interieur inspiratie: At Home With…

The Great Indoors

Sophie Robinson en Kate Watson-Smyth presenteren sinds de zomer van 2018 de interieur podcast The Great Indoors. In elke aflevering behandelen ze trends en ontwikkelingen in het interieur, een specifieke ruimte in het huis en hebben ze het segment ‘design crime’, waarin ze ingaan op de misstappen en “fouten” die sommige mensen in hun interieur maken.

Al met al een heerlijke podcast om naar te luisteren in de trein, thuis op de bank of waar dan ook.

> Lees hier het volledige artikel: Luister deze podcast voor interieur inspiratie: The Great Indoors

Style Matters

In Style Matters interviewen Karen en Zandra stylisten, kunstenaars, ontwerpers en smaakmakers zoals auteurs van interieurboeken over waarom stijl belangrijk is voor hen. Elke week krijg je een kijkje in het leven en het huis van bijvoorbeeld een interieur designer of kunstenaar.

De onderwerpen die worden behandeld gaan van het decoreren van je huis met kunst en planten tot het decoreren met antieke en tweedehands spullen. Genoeg leuke inspiratie te verkrijgen dus.

> Lees hier het volledige artikel: Luister deze podcast voor interieur inspiratie: Style Matters

The Millennial Homemakers podcast
Bron: The Millennial Homemakers

The Millennial Homemakers

Jackie Alexander en Jaclyn Humble van de podcast The Millennial Homemakers is een podcast voor millennials door millennials. Bereid je voor op veel chit-chat over huizen, interieurs, aankleding van een ruimte, maar ook interviews en Q&A’s met inspirerende gasten.

Ze bespreken Capsule Wardrobes, het ultieme Pinterest droomhuis, kleurgebruik in het interieur en het sparen van geld voor nieuwe meubels. Met al zo’n 4 seizoenen van elk ongeveer 14 afleveringen, is er genoeg te beluisteren.

> Lees hier het volledige artikel: Luister deze podcast voor interieur inspiratie: The Millennial Homemakers

Meer inspiratie voor het inrichten van je huis?

Reageer op artikel:
Interieur podcasts: luister naar deze podcasts voor fijne interieur inspiratie
Sluiten