Emma Bering
Emma Bering Lifestyle 23 okt 2020

Hallo inspiratie: luister deze interieur podcasts als je toe bent aan iets nieuws in huis

Interieur inspiratie hoef je niet altijd te krijgen van afbeeldingen of video’s. Tegenwoordig kan je inspiratie ook uit audio halen, bijvoorbeeld door middel van podcasts. Als je goed zoekt zijn er een aantal heel leuke interieur podcasts te vinden. Wij hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet.

Ga lekker zitten, zet je koptelefoon op en kies een podcast. Enjoy!

At Home With…

In At Home With… interviewen presentatoren Lily en Anna elke aflevering iemand uit de blogger, mode of beauty industrie. Verwacht grote namen zoals Madeleine Shaw (culinair schrijver), Terry de Gunzburg (oprichter van het make-up merk By Terry) en Liz Earle (oprichter van het huidverzorgingsmerk Liz Earle).

Lily en Anna nemen deze podcast niet op in een studio, maar gaan voor elke aflevering naar het huis van de gast. Daarnaast krijg je bij de podcast op de Acast app foto’s te zien van het huis waar ze op dat moment zijn. Zo komt geluid en beeld op een leuke manier samen.

> Lees hier het volledige artikel: Luister deze podcast voor interieur inspiratie: At Home With…

The Great Indoors

Sophie Robinson en Kate Watson-Smyth presenteren sinds de zomer van 2018 de interieur podcast The Great Indoors. In elke aflevering behandelen ze trends en ontwikkelingen in het interieur, een specifieke ruimte in het huis en hebben ze het segment ‘design crime’, waarin ze ingaan op de misstappen en “fouten” die sommige mensen in hun interieur maken.

Al met al een heerlijke podcast om naar te luisteren in de trein, thuis op de bank of waar dan ook.

> Lees hier het volledige artikel: Luister deze podcast voor interieur inspiratie: The Great Indoors

Style Matters

In Style Matters interviewen Karen en Zandra stylisten, kunstenaars, ontwerpers en smaakmakers zoals auteurs van interieurboeken over waarom stijl belangrijk is voor hen. Elke week krijg je een kijkje in het leven en het huis van bijvoorbeeld een interieur designer of kunstenaar.

De onderwerpen die worden behandeld gaan van het decoreren van je huis met kunst en planten tot het decoreren met antieke en tweedehands spullen. Genoeg leuke inspiratie te verkrijgen dus.

> Lees hier het volledige artikel: Luister deze podcast voor interieur inspiratie: Style Matters

The Millennial Homemakers podcast
Bron: The Millennial Homemakers

The Millennial Homemakers

Jackie Alexander en Jaclyn Humble van de podcast The Millennial Homemakers is een podcast voor millennials door millennials. Bereid je voor op veel chit-chat over huizen, interieurs, aankleding van een ruimte, maar ook interviews en Q&A’s met inspirerende gasten.

Ze bespreken Capsule Wardrobes, het ultieme Pinterest droomhuis, kleurgebruik in het interieur en het sparen van geld voor nieuwe meubels. Met al zo’n 4 seizoenen van elk ongeveer 14 afleveringen, is er genoeg te beluisteren.

> Lees hier het volledige artikel: Luister deze podcast voor interieur inspiratie: The Millennial Homemakers

Karwei X TipvanJet

Ook Karwei kwam een tijd geleden met een podcast. In deze 6-delige podcast samen met Jet van Nieuwskerk wordt iedere week een andere gast uitgenodigd bij haar thuis aan de keukentafel. In deze podcast onderzoekt Jet samen met haar gast hoe je het ultieme geluk kan creëren in misschien wel de belangrijkste plek van je leven: je huis.

De kick-off werd gedaan met Sanny Verhoeven (beter bekend als Sannyzoektgeluk), verder horen we Jamie Li praten over een stijlvol én kindvriendelijk interieur en krijgen we tips van Saar Koningsberger over het pimpen van je dakterras of balkon.

> Luister deze podcast van Jet van Nieuwskerk.

Podcast met Mandy Bos
Bron: YouTube

Doe Maar Natuurlijk

Steeds meer mensen willen duurzaam leven, en dat is alleen maar goed. In deze podcast van Doe Maar Natuurlijk geeft Mandy Bos (van THUIS interieur en Woondeco) duurzame interieuradvies, heeft ze het over meubels die ze restyled en over de woonaccessoires in de online shop van THUIS interieur.

> Luister hier naar de podcast van Doe Maar Natuurlijk.

Decorating Tips & Tricks

Het decoreren van je huis is enorm belangrijk om je interieur uniek en helemaal eigen te maken. In de podcast Decorating Tips & Tricks geven Anita Joyce en Kelly Wilkniss – hoe kan het dan ook anders – tips over het decoreren van een huis.

Deze podcast heeft nu al 300 afleveringen en gaat nog steeds door. Elke woensdag komt er een nieuwe aflevering online. Van nieuwe trends tot aan te gekke herfstdecoraties. Elke aflevering krijg je weer gratis interieuradvies van ruim 45 minuten.

> Luister hier naar de podcast Decorating Tips & Tricks.

At Home with Lauren Keenan

Deze Award-winning podcast is absoluut niet te missen in dit rijtje. In 2017 werd deze podcast namelijk uitgeroepen tot winnaar in de eerste Australian Podcast Awards in de categorie ‘industry focus’.

De show wordt gehost door oprichtster Lauren Keenan. Er komen drie afleveringen per maand online waarin deskundig advies wordt gegeven over interieurontwerpen en trends. Ook komen er interviews met designers, retailers en interieurexperts in voor.

> Luister hier naar de podcast At Home with Lauren Keenan.

Afforable Interior Design

In de podcast Afforable Interior Design onthult Betsy Helmuth sinds maart 20215 élke week haar tips en methoden om met een beperkt budget tóch een luxueus interieur te creëren. De afleveringen duren ongeveer een halfuur.

Denk aan meubels die je niet dichtbij deuren plaatst voor een meer luxe uitstraling.
Wil je niet te veel geld uitgeven maar toch een stijlvolle interieur? Luister dan zeker eens naar deze podcast.

> Luister hier naar de podcast Afforable Interior Design.

Meer inspiratie voor het inrichten van je huis?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hallo inspiratie: luister deze interieur podcasts als je toe bent aan iets nieuws in huis
Sluiten