Geef je interieur persoonlijkheid met een eclectische mix van pronkstukken

Je huis zegt vaak iets over wie jij bent. Een rommelkont bijvoorbeeld, als de vaat er al een week staat. Maar op een iets stijlvollere manier geef je je interieur persoonlijkheid met vintage items, foto’s, souvenirs en jouw eigen smaak. Wie binnen de lijntjes wil tekenen, houdt zich aan de regels. Maar voor dat extra beetje karakter, ga je voor een eclectische mix.

In dit interieur is voor dat laatste gekozen. Van brocante rommelmarktvondst op de vensterbank tot een moderne designlamp op een wandplank. Maar de pronkstukken zijn toch wel de chique fauteuil en tweezits in de woonkamer.

Je hoeft geen grote woonkamer te hebben om te spelen met eyecathers. En er is al helemaal geen excuus om de velours-trend over te slaan! Deze prachtige fauteuil en tweezits geven de woonkamer een elegante uitstraling, maar ogen dankzij de combinatie met andere stijlen niet te chique en decadent. Een eclectische mix houdt je interieur spannend en geeft je de mogelijkheid om jouw smaakspectrum te uiten.

Geef je wandplanken nog meer dynamiek door niet alleen lijsten neer te zetten, maar ook op te hangen.

Een vintage tafel combineren met moderne stoelen? Doen! Zoek contrasten op in je interieur en durf onverwachte combinaties te maken. Leve de imperfectie.

Meer zien?
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Alvhem

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Geef je interieur persoonlijkheid met een eclectische mix van pronkstukken
Sluiten