Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 22 okt 2018

In dit interieur met oude elementen zien we veel pastelkleuren

Bij Roomed hebben we het voorrecht om elke dag bezig te zijn met de mooiste interieurs uit binnen- en buitenland. Zo komen we soms ook gekke combinaties tegen. Zoals dit Zweedse huis, waar de oude elementen van het huis gecombineerd worden met pastelkleuren én zelfs wat industriële elementen.

Een frisse mix van allerlei stijlen, wij vinden het in elk geval hartstikke mooi!

interieur pastel
interieur pastel

Industriële hanglampen in combinatie met pastelkleurtjes die terugkomen op de muur en in de kussens van de bank. Wij zijn groot fan van deze stijl. Net als van de dunne planken hout op de vloer. Want door gebruik te maken van smalle planken, lijkt de ruimte een stuk langer.

interieur pastel
interieur pastel

Hallo mooie, Scandinavisch-industriële keuken! De combinatie van zwart en wit zorgt voor een groot contrast in de keuken dat ontzettend goed werkt. De glimmende metrotegels vallen op, maar zijn niet over the top omdat er gebruik gemaakt is van een witte voeg. Dat maakt het iets subtieler dan wanneer er bijvoorbeeld een zwarte voeg langs alle tegels loopt.

interieur pastel

En dan deze voorraadkast, wat een plaatje! Mocht je toevallig in de keuken een deur hebben waar je niets mee doet: maak er een voorraadkast van waar je een deur met groot glazen raam in zet. Nu nog even stijlvol inrichten en klaar!

interieur pastel

De slaapkamer van het appartement is heerlijk simpel. Geen poespas aan de muur, maar wel een vloerkleed wat ontzettend goed bij het dekbedovertrek matcht. En door een mooie Monstera op de grond te zetten, is er ook nog wat groen in de slaapkamer te vinden.

interieur pastel
interieur pastel

Er zijn nog meer mooie, simpele slaapkamers in het huis te vinden. Ook in deze kamers zien we veel zwart, wit, een paar stijlvolle accessoires (zoals het panterprint kussen en de leuke lampjes bij de bovenste foto) én een gitaar die in het midden van de slaapkamer pronkt.

interieur pastel
interieur pastel

De mooiste foto’s hebben we voor het laatst bewaard. Oude, originele balken (met een nieuw likje witte verf), oude werkbanken en een opgeschuurde stoel: dit huis heeft het allemaal. En dat geeft het huis in één klap zo veel sfeer, dat je er verder niets meer aan hoeft toe te voegen.

Nog meer huizen zien met van die mooie balken?

Bron: fantasticfrank

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
In dit interieur met oude elementen zien we veel pastelkleuren
Sluiten