Frederique Rekers
Frederique Rekers Interieur 17 jun 2021

5 snelle manieren om je interieur een opfrisser te geven

Soms kan je niet meer tevreden zijn over je interieur. Misschien voelen de muurkleuren niet meer fris aan of vind je de stijl die je vroeger mooi vond nu wel saai. We delen 5 snelle manieren met jullie om je interieur een opfrisser te geven.

Z├│ kan je jouw huis een stuk frisser laten aanvoelen.

Geef je interieur een opfrisser

Wat je redenen ook zijn, het kan soms gewoon tijd zijn om je huis op te frissen met nieuwe, inspirerende items. Dit hoeft niet altijd veel tijd en geld te kosten en wij zullen je wat voorbeelden geven.

1. Vervang elektrische apparaten

Het zal je verbazen hoe goed een een nieuw tosti-ijzer, een nieuwe muziekbox of een nieuwe stekkerdoos je zal laten voelen. De mogelijkheden zijn eindeloos en waarschijnlijk zijn dit apparaten die je niet snel vervangt.

2. Geef aandacht aan je muren

Een opvallende muur kan een ruimte er erg anders uit laten zien. Een statement muur is daarom de perfecte oplossing voor als je eens wat anders wilt. Overweeg een speels patroon, zwevende planken, gallery wall en geef je muur een likje verf. Je merkt het al: de opties zijn ├ęcht eindeloos.

3. Update je ramen

Je raambekleding is belangrijker dan je misschien denkt. Als je deze vervangt kan je erg eenvoudig je interieur een opfrisser geven. Ook hier zijn er weer eindeloze mogelijkheden. Kies voor doorschijnende gordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen of misschien wel jaloezie├źn.

Hallo nieuwe look in huis – 6 handige tips om je gordijnen te verven

4. Verander kussens

Sierkussens stijlen je bank (en bed) en als je deze verwisseld met een paar nieuwe, frisse exemplaren garanderen we je dat de kamer er meteen anders uit gaat zien. Als de ruimte er saai uitziet kan je en paar levendige kleuren uitkiezen.

Als je meer de boho vibe wilt kan je kiezen voor kussens met organische tinten en texturen. Heeft ook je slaapkamer een opfrisser nodig? Vervang dan naast je kussens ook je beddengoed. Je bed is het middelpunt van de kamer en valt erg goed op. Slim om deze eens aan te pakken dus.

5. Koop een nieuw vloerkleed

Vloerkleden voegen warmte toe in een ruimte. Een vloerkleed met patronen, kleuren en texturen voegt als geen ander meer sfeer toe. Houd rekening met dat het nog wel in je interieur past en bepaal de ligging van je kleed van te voren.

Deze stylingsfouten laten je interieur er goedkoper uitzien

Interieur een opfrisser geven
Bron: Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Thespruce

Reageer op artikel:
5 snelle manieren om je interieur een opfrisser te geven
Sluiten