Stoer en elegant: een interieur met zwart, blauw en roze

Vaak zien we elegante interieurs vol glitter en glamour. Veel goud, opvallende printjes en veel donkere kleuren. Het is dat, of bijna helemaal wit. Daarom viel dit huis ons ook meteen op. Het heeft een prachtig luxueus interieur met zwart, blauw en roze.

En in plaats van helemaal all out te gaan met dure accessoires en heftige kleurenprints óf te kiezen voor simplistisch wit, heeft dit interieur de perfecte balans gevonden. Scroll snel naar beneden voor een kijkje van binnen!

interieur met zwart

Er is vooral veel zwart gebruikt. In combinatie met de witte muur en de donkerblauwe kleur die ook overal terugkomt ontstaat er precies het juiste contrast.

Een zwart-wit betegelde vloer: het is mijn ultieme droom voor de gang. Helaas woon ik in een studio en heb ik geen gang, maar anders.. Heb jij wel een gang en vind je deze look ook prachtig, maar heb je niet zo’n zin om nieuwe tegels te leggen? Bekijk hier hoe je de look een beetje kunt nabootsen door middel van een kleed.

There’s more…

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

MEER LEZEN

Dit huis doet ons denken aan de match made in heaven die we maakten over roze en blauw! Gemist? Je kijkt hem hier terug.

Jonas Ingerstedt for Elle Decoration Sweden

Reageer op artikel:
Stoer en elegant: een interieur met zwart, blauw en roze
Sluiten