Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 15 jan 2018

Dit huis is het bewijs dat wit en bruin een gouden combi zijn

Wit zorgt over het algemeen voor een koele look in huis. Het maakt een ruimte clean en zorgt voor een open effect. Maar een ruimte met alleen maar wit is soms al snel iets té kil. Daarom is het een goed idee om wat warmere elementen aan een wit interieur toe te voegen. Bijvoorbeeld door wit en bruin met elkaar te combineren, zoals je in dit huis ziet!

Het bruine accent zien we vooral terug door het gebruik van hout. Maar ook de rieten manden, het bruine leer en het luchtige linnen kleedje over het bed dragen hun steentje bij.

wit en bruin
wit en bruin

Het huis heeft eigenlijk een heel moderne en strakke styling. Maar door bruine accessoires zoals het Afrikaanse potje op tafel en de houten details die overal terugkomen krijgt de gehele ruimte meer sfeer.

wit met hout

Om meer contrast aan te brengen, zijn de witte muren daarnaast ook nog doorbroken door een paar grote zwarte elementen. De bank, poef en de prachtige minimalistische pair art aan de muur doorbreken de witte basis.

wit met hout
bad op pootjes

In tegenstelling tot de rest van het interieur is de badkamer juist wel compleet wit. Maar toch oogt het hier ook gezellig, en dat komt voornamelijk door het bad op pootjes.

There’s more…

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Alvhem

Reageer op artikel:
Dit huis is het bewijs dat wit en bruin een gouden combi zijn
Sluiten