Je bent nooit te oud voor een unicorn in je interieur

Accessoires zijn onmisbaar in een sfeervol interieur. Van lijstjes met persoonlijke foto’s tot een minimalistische vaas met een prachtig veldboeket op je eettafel. Ze laten zien wie je bent, waar je van houdt en kunnen voor een leuke twist zorgen. Niets is te gek! Wat dacht je bijvoorbeeld van een unicorn aan de muur?

Met bijzondere items zorg je voor een speelse knipoog. Zeker als je de rest van je interieur rustig houdt, kan elk huis wel zo’n eyecather gebruiken.

En over eyecathers gesproken.. Dit kunstwerk vangt zeker je blik. Minimalistische ogen zoals deze zien we vaak in Scandinavische interieurs. Ze voegen, net als getekende kunst, een verfijnde elegantie toe aan je interieur.

Dit grafische werk is een variant op de klassieke Ögon Cacao opdruk van Olle Eksell, uit 1956. Wist je dat de ogen oorspronkelijk ontworpen waren voor een chocoladebedrijf? De originele zwart-wit poster is onder andere hier te koop.

Hoe tof is de unicorn aan de muur? Doordat enkel de hoorn een – uiteraard – gouden kleur heeft, is het hoofd niet te kitcherig en juist een gaaf statement item dat bij elke interieurstijl past.


Tip voor als je klein woont:
geen plaats voor een bijzettafel? Klem een dienblad aan de vensterbank.

Er is meer
Dit appartement heeft onder andere een kast waar het hart van de shoe-a-holic sneller van gaat kloppen. Zien? Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Bekijk ook: van een ode aan pizza tot vintage finds: dit interieur is lekker creatief

Nooks

Reageer op artikel:
Je bent nooit te oud voor een unicorn in je interieur
Sluiten