Even wegdromen bij dit klassieke interieur met een prachtig houten plafond

Wanneer je een huis vol karakteristieke elementen hebt, heb je geluk. Natuurlijk wordt elke ruimte beter als je ‘m vol zet met mooie spullen, maar bepaalde dingen kun je nou eenmaal niet kopen. Oude ensuite deuren bijvoorbeeld, een plafond met klassieke ornamenten óf een houten plafond zoals die in dit huis.

En dat is niet het enige dat bijzonder is aan dit huis. Kijk je mee?

houten plafond

Ook de ruimte van de home office is helemaal van hout en past daardoor helemaal in de stijl van de rest van het interieur. Dit is natuurlijk een beetje lastig om bij jou thuis ook te creëren, maar met een houten werkblad kom je in ieder geval een beetje in de buurt. De mooiste check je hier.

luxe interieur

Het is een beetje durven, maar zo tof: in dit geheel neutrale interieur dat eigenlijk alleen maar natuurlijke materialen en kleuren gebruikt, wordt een prachtig statement gemaakt met deze felle paarse bank en stoel. Door de combinatie van de velours meubels met de klassiek ornamenten en visgraat vloer wordt de kamer zelfs bijna een beetje koninklijk.

>> Bekijk ook deze Inspiratieboost: statement banken voor een woonkamer met extra karakter

Oké, met zo’n houten plafond moet je dus net geluk hebben. Net als met een hoog plafond. Al zijn er wel een aantal slimme trucs waarmee je een hoog plafond kunt ‘faken’… Check ze hier!

www.archiplanstudio.com

Reageer op artikel:
Even wegdromen bij dit klassieke interieur met een prachtig houten plafond
Sluiten