Versier je interieur met lampionnen, ook als er niets te vieren valt

Je hoeft niet jarig te zijn om je huis te versieren met lampionnen. Deze lichtgevende sfeermakers zijn namelijk ook een leuke decoratie wanneer er niets te vieren valt. Van een stoffen, Scandinavische variant tot kleurrijke Chinese lampionnen: voor iets wat wils!

Over feestjes gesproken: wist je dat ‘kerstlampjes’ zo veelzijdig zijn?

Entrance Makleri

Deze stoffen, witte lampion – die ons een beetje doet denken aan een visnet – is een mooie eyecather in je woonkamer. Door de simplistische vorm en neutrale kleur, kun je ‘m gemakkelijk combineren met andere items.

Design Collector

Je hebt ook veel (papieren) lampen die geïnspireerd zijn op lampionnen. Ze hebben een romantische uitstraling en geven dankzij het papier een mooie, zachte gloed af wanneer de lamp brandt.

Stadshem

Maar ook zonder lichtjes voegen ze veel sfeer toe.

Milk Decoration

Mag het voor jou toch wat spannender allemaal? Dan zijn deze Chinese lampionnen jouw match. Voeg een vleugje Aziatische elegantie toe. Tip: hang verschillende lampionnen boven je eettafel, allemaal op een andere hoogte, voor een speels effect.

The hanging plants

Of wat dacht je van deze mini cotton ball lights? Ze zijn in talloze kleuren verkrijgbaar.

Gartzen

Do it yourself

Het is natuurlijk veel leuker om je huis te decoreren met een lampion die je zélf hebt gemaakt – dan heb je sowieso een uniek item! Ben je nieuwsgierig hoe je bovenstaand exemplaar in elkaar kunt knutselen? Kijk dan hier voor de uitleg.

Reageer op artikel:
Versier je interieur met lampionnen, ook als er niets te vieren valt
Sluiten