Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Spots 13 mei 2018

Interieur Hotspot: deze zomer opent De Kop van Oost haar deuren

Bij een goed restaurant of café is tegenwoordig niet alleen de kaart belangrijk: het interieur van dat desbetreffende restaurant of café is net zo belangrijk. Op het gebied van interieur hebben we weer een pareltje gevonden waar we deze zomer maar al te graag gaan tafelen: De Kop van Oost in Amsterdam.

Het restaurant is nog niet open, maar de eerste beelden zijn echt veelbelovend. In De Kop van Oost wordt millenial pink gecombineerd met donkerblauw en een fijn hexagron patroon op de vloer. En natuurlijk, zoals in elk hip restaurant tegenwoordig, zien we ook lekker veel planten die het interieur opfrissen.

roomed-hotspot-oost
roomed-hotspot-oost

De ruimte van het restaurant is prachtig hoog. Door het open dak lijkt het net alsof je op het terras zit, maar dan warm en beschut. Zelfs in de winter! We kunnen niet wachten tot we neer mogen ploffen op die heerlijke blauwe fluwelen stoelen. Die lijken toch wel érg lekker te zitten.

roomed-hotspot-oost

Naast de transparante zaak met grote, opvallende bar is er ook nog een groot terras in de zon (én aan het water) waar je in de zomer heerlijk kunt borrelen met je beste vrienden. Ook zal de ruimte geschikt worden als flexibele werkplek of als locatie voor een zakelijke lunch.

Waar en wanneer?

De Kop van Oost verwacht in de zomer haar deuren te openen. Je kunt het restaurant trouwens vinden op het Zeeburgerpad, nummer 1. In onze fijne hoofdstad, natuurlijk. Op de menukaart zullen vooral klassiekers met een twist komen te staan. Wij zijn héél benieuwd.

Nog meer stijlvol dineren

Ben je fan van dineren in een prachtig, opvallend interieur? Ga dan eens langs bij The Streetfood Club in Utrecht. Sowieso dat dat het meest Instagram-waardige restaurant óóit is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur Hotspot: deze zomer opent De Kop van Oost haar deuren
Sluiten