Maud van Dijck
Maud van Dijck Binnenkijken 5 okt 2021

Het kleurenpalet in dit appartement straalt herfst uit (and we love it)

Nu het oktober is hebben wij wel zin om naar een interieur te kijken waar de herfst je als het ware mee naar binnen is gevolgd. Zo zie je in dit interieur prachtige herfstkleuren terug en lekkere zachte dekens. Verder zijn er wel wat unieke accessoires in dit appartement, dus we vragen je wel oplettend met ons mee te kijken.

Naast herfstkleuren zijn er ook genoeg texturen in deze woning aanwezig en zal je je ogen uitkijken (onze Roomed-redactie vond het kiezen dan ook wel lastig met alle mooie foto’s).

Een interieur met een echte herfst look

herfst interieur
Bron: Bolaget

Over unieke accessoires gesproken, kijk naar de muur. Wij zijn er nog niet over uit wat er nou precies op wordt afgebeeld, maar de kleur ervan is in ieder geval prachtig. Verder zal het ‘s avonds er ook warm en sfeervol uitzien wanneer je de lampionnen van lampen aanzet.

bolaget woning
Bron: Bolaget

Ook op de bank vol kussens zie je nog wat meer van die mooie herfstkleuren terug en ook in de muur erachter. Naast het feit dat de decoraties geweldig binnen het kleurpalet van het herfst interieur passen, zijn de accessoires ook goed gekozen om een persoonlijke touch aan de woning te geven.

interieur
Bron: Bolaget

Nog even inzoomen op de slaapkamer die je al vanaf de woonkamer zag. Je ziet links bovenin nog wat decoratie van takken die samen met het hout heel veel sfeer naar de slaapkamer brengen. Een deken over de onderkant van het bed geeft ook altijd een knusse look aan je interieur wat helemaal past bij de herfst.

Natuurlijk licht voor sfeer

slaapkamer
Bron: Bolaget

En wat een lichtinval is er in dit appartement. Het mooie natuurlijke licht dat deze woning heeft benadrukt nog meer de sfeervolle interieurkeuzes wat betreft kleur en houtmaterialen. Kijk maar naar hoe weinig meubels en accessoires op de foto hierboven te zien zijn in vergelijking met hoeveel sfeer het uitstraalt.

Even wegdromen – een portie houten vloeren inspiratie waar je u tegen zegt

interieur Bolaget

Ook hier zie je weer hoe het licht de ruimte en de herfstkleuren complementeert. Daarnaast zie je ook weer een hout krukje terug net zoals in de slaapkamer wat toch voor een gevoel van eenheid in dit herfst interieur zorgt.

herfst interieur bolaget
Bron: Bolaget

Op het eerste gezicht leek deze eetkamer een redelijk simpel interieur te hebben. Maar zoals je kan zien valt dat wel mee met deze interessante muur met posters en boeken. Stapels boeken kan je ook gemakkelijk gebruiken om mee te decoreren en items op kwijt te kunnen.

Als je moet kiezen: met deze 5 items haal je de herfst écht in huis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het kleurenpalet in dit appartement straalt herfst uit (and we love it)
Sluiten