WOW: het gehele interieur van dit huis is geïnspireerd op Star Wars

Sinds de release van de nieuwe Star Wars film kunnen we er niet meer omheen. De sci-fi look in interieurdesign viert hoogtij en verschillende gadget merken haken daar slim op in. Zo is er een heuse Darth Vader douchekop en kun je levensechte poppen kopen als object in je interieur. De eigenaren van dit appartement, een jong gezin met twee kinderen, brengen met hun interieur een ode aan deze films. The Force is strong with this one!

Het huis is ontworpen door White Interior Design, een ontwerpstudio die zich specialiseert in speelse ontwerpen.

Star Wars
Star Wars

Overal waar je kijkt is het thema tot in de puntjes uitgevoerd. Niet alleen met designertoys, maar ook met op maat gemaakte elementen. Zo doen de bewoners de kast niet open met een gewone handgreep, maar met een lightsaber die verticaal aan de kast is bevestigd.

Star Wars
star-wars-apartment_130716_06

De eettafel heeft veel weg van de meubels die te vinden zijn in de Death Star, de thuisbasis van Darth Vader. En ook hier komt het lichtzwaard weer terug, maar dan als lamp boven de eettafel. Om het interieur minder ‘zwaar’ te maken wordt de sci-fi look gecombineerd met primaire kleuren.

>> Een lesje kleur kiezen

Star Wars
Star Wars

Het leuke van dit huis is dat wanneer je de Star Wars elementen wegdenkt, er een heel mooie basis overblijft: een prachtige visgraatvloer, strakke wanden met betonlook en mooie inbouwkasten. Wanneer het gezin het Star Wars thema van hun huis zat is, hoeven ze enkel de losse elementen weg te halen. Handig!

Star Wars
Star Wars
Star Wars

MEER LEZEN?
Dit gezin liet een speciaal huis bouwen voor ál hun designertoys en in dit huis is het speelgoed letterlijk onderdeel van het interieur.

www.contemporist.com

Reageer op artikel:
WOW: het gehele interieur van dit huis is geïnspireerd op Star Wars
Sluiten