Tessa Ham
Tessa Ham Binnenkijken 25 mrt 2019

Na het zien van dit huis ga jij ook aan de slag met het interieur van je gang

In dit toffe huis zal je niet eens één standaard witte muur tegenkomen. Maar dat is niet de enige manier waarop zijn eigenaren laten zien dat ze een beetje lef hebben. Kijk je mee naar dit unieke huis die bovenal ook nog eens goed leefbaar is?

Deze woonkamer heeft twee factoren die hoog op ons ‘misschien ooit als we rijk zijn’-lijstje staan. Een knusse open haard, en natuurlijk die prachtige visgraat vloer. Het zorgt er gelijk voor dat de kamer stijlvol én warm oogt.

woonkamer, uniek
woonkamer, uniek

De bank is één van de belangrijkste onderdelen uit je woonkamer. Het is namelijk vaak de plek waar het meest geleefd wordt. Deze grote bank heeft genoeg plek voor vrienden die langskomen, en is misschien wel één van de meest comfy exemplaren die we voorbij hebben zien komen in onze binnenkijkers. Heerlijk!

Door de kunst aan de muur en de kunstzinnige lamp, twijfel je er toch geen moment aan dat deze woonkammer classy is. Ook het wollen kleed nodigt je uit om er met je blote voeten doorheen te woelen.

woonkamer

Deze speelse boekenkast past perfect in dit huis. Praktisch, maar toch mooi en natuurlijk een beetje out of the box. We vragen ons bijna af waarom er nog saaie normale boekenkasten bestaan.

eetkamer
eetkamer, uniek, lamp

Dit huis past niet in een hokje

Ook de eetkamer laat zien wat een statement een lamp in een kamer kan maken. Het geeft een kunstzinnige touch aan een stoere kamer. De industriële tafel bewijst dat dit huis niet in een hokje is te duwen, en dat dat ook helemaal niet hoeft.

keuken
keuken
gang, druk behang

De open keuken is grijs met witte tegels, waardoor het één geheel met de woonkamer vormt. Ook deze kamer is weer lekker praktisch. Er is enorm veel opbergruimte om al je pannen, schoonmaakspullen en servies op te bergen. Om te zorgen dat het geen massief geheel wordt is er gekozen om één keukenkastje glazen deurtjes te geven.

gang, druk behang
gang, druk behang

De vergeten kamer: de gang

Deze gang verdient twee hele alinea’s, want wauw! Eerlijk is eerlijk: de gang is meestal niet de ‘kamer’ in huis die de meeste aandacht krijgt. Toch is dit wel de plek waar je thuiskomt en waar je gasten ontvangt.

Dit halletje heeft een prachtige blauwe kleur gekregen. De echte eyecatcher is natuurlijk de muur met het toffe behang. Een tikkeltje aan de drukke kant, maar daardoor perfect in deze kamer.

donkere muur, slaapkamer
donkere muur, slaapkamer

Veel mensen zijn toch een beetje angstvallig als het om een donkere kleur verf gaat. Wordt het niet een onwijs donkere kamer? Bij de slaapkamer zijn die zorgen nergens voor nodig.

Kijk hoe knus deze mooie kleur blauw op de muren (en verwarming!) is. Alles aan deze slaapkamer schreeuwt: slaap lekker. Let ook even op het kussen met de blauwe hoes, waar de kunstzinnige touch toch weer terugkomt!

Wij vergeten in ieder geval nooit meer onze gang als we ons interieur moeten bepalen.

Meer bijzondere behangetjes

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Alvhem

Reageer op artikel:
Na het zien van dit huis ga jij ook aan de slag met het interieur van je gang
Sluiten