Deze vaas heeft een pruik, en zou in elke kapperszaak moeten staan

Bij onze dagelijkse zoektocht op internet komen we de leukste items voor je interieur tegen. Zo ook deze hilarische vaas mét pruik. Een echte eyecatcher in je interieur, en het ideale cadeau voor elke kapper.

Hoe grappig is deze vaas, waarbij je het haar simpelweg kan transformeren door er andere bloemen in te doen? Je steekt bloemen in de bovenkant, waardoor je het kapsel van de vaas op ieder moment kan veranderen. Zeg nou zelf, elke kapperszaak zou deze vaas toch in het interieur moeten verwerken?

Bron: Crowdyhouse
Bron: Crowdyhouse

Een vaas met pruik van bloemen

De vaas heeft de vorm van een hoofd waar normaal pruiken op gezet worden, bijvoorbeeld bij musicals. Extra leuk is dan ook dat je bij deze vaas zelf het ‘haar’ mag bepalen, want je hoeft niet de hele vaas te vullen. Ga je voor een hanenkam van rozen, of liever een volle coupe met verschillende kleuren? It’s up to you!

Bron: Crowdyhouse
Bron: Crowdyhouse

Flink in de buidel tasten

Je moet er wel even voor sparen: de vaas kost maar liefst €330 inclusief verzendkosten. Het is dus absoluut geen goedkope vaas, maar dat maakt ‘m niet minder leuk. De vaas is verkrijgbaar in het glossy wit, mat wit en mat zwart, en is gemaakt van stevig keramiek.

Nog meer leuke items voor in huis:

Reageer op artikel:
Deze vaas heeft een pruik, en zou in elke kapperszaak moeten staan
Sluiten