Interieur crush: zet je bloemen in een reageerbuis voor een scheikundig effect

Vroeger op de middelbare school was ik altijd stikjaloers op mijn klasgenoten met een beta profieL: terwijl ik de hele dag aan het typen was, waren zij in de weer met scheikundige proefjes. Ik vond dat zó cool, en dan vooral die proefjes met zo’n kleine reageerbuis. Mijn voorliefde voor die scheikundige proefjes is nooit helemaal weggegaan. Daarom werd ik ook extra blij toen ik deze mini bloemenvaasjes in tegen kwam.

Bloemen in een grote bloemenvaas tentoonstellen is passé. Show je bloemen liever in een schattig reageerbuisje. In combinatie met de houten standaard lijkt het vaasje zo uit een laboratorium te komen.

Juist omdat ‘ie zo subtiel is, kan je ‘m gemakkelijk in je interieur verwerken. Vergeet alleen niet om het water vaak te verversen, helemaal als je een dorstig bloemetje gekozen hebt.

Je koopt het scheikunde vaasje hier:

Wij vonden deze reageerbuis op deze website. Voor ongeveer €19,- heb je ‘m al in huis. Maar ook op onze favoriete webshop Etsy worden er leuke varianten op de zogenoemde ‘tube vase’ verkocht.

Meer manieren om je planten op te hangen

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Interieur crush: zet je bloemen in een reageerbuis voor een scheikundig effect
Sluiten