Mathilda Verwoerdt
Mathilda Verwoerdt Wooninspiratie 20 sep 2018

Interieur crush: deze humoristische poster met friendly reminder voor je kids (of jezelf)

Je interieur wordt met een poster meteen een stuk leuker. Zeker met een mooie lijst eromheen. Maar posters hoeven niet altijd alleen maar mooi of abstract te zijn; soms is een grappige poster minstens zo leuk. Vandaar dat ons oog viel op deze poster met een haai en een boodschap erop.

De humoristische poster is simpelweg een friendly reminder dat je je tanden moet poetsen. Leuk voor in de badkamer of voor in kamer van de kinderen. Hoewel er dan misschien wel een kleine kans is dat ze een beetje schrikken.

grappige poster
Bron: nativevermont

Kunst met (grappige) boodschap

De illustratie is gemaakt door Ryan Fowler en laat een haai zien waarbij alle tanden zichtbaar zijn. Rondom de ietwat gekke haai staat de tekst: ‘brush your teeth’, wat een handige herinnering is voor kinderen om hun tanden te gaan poetsen. Maar niet alleen voor kinderen is deze poster leuk, ook voor volwassenen is het een grappig stukje kunst in je interieur.

Meerdere kleuren

De poster heeft vrolijke kleuren, wat hem zo leuk maakt. Ook komt ie in meerdere varianten en is er onder meer ook met een olijfgroene, mosterdgele of oranje achtergrond. Zo kan je precies de kleur kiezen die het beste bij de desbetreffende kamer past! Daarnaast is er aan de zijkanten van de poster genoeg ruimte over gelaten, zodat je er een mooie lijst om heen kan doen. Super handig!

 

grappige poster
Bron: nativevermont

Deze leuke poster kopen

Zie jij deze haai al helemaal hangen in je huis? Dan moet je ‘m natuurlijk wel eerst even kopen. Dat doe je op Etsy voor €16,86 euro.

Meer leuke posters in je interieur?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur crush: deze humoristische poster met friendly reminder voor je kids (of jezelf)
Sluiten