Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 28 mei 2018

Interieur crush: ga terug naar je jeugd met deze Pokémon bloempot

Wie is er niet opgegroeid met helden Ash, Misty en Brock? Op de redactie volgden we ook dag in dag uit de avonturen van het vrolijke trio en al hun Pokémon. En we moeten eerlijk bekennen dat onze liefde voor Pokémon nooit helemaal weg zou gaan! Een ode aan Pokémon in ons interieur vinden we dus helemaal niet zo’n gek idee.

Eén van onze lievelings Pokémon was de schattige Bulbasaur, een graspokémon uit de eerste generatie. Bulbasaur viel altijd op door zijn groene kleur en de grote bol op zijn rug. En ja, dat heb je goed gezien, die bol lijkt bést wel op een willekeurig vetplantje.

Het was dan ook een kwestie van tijd voordat we een bloempotje in de vorm van Bulbasaur op het internet zouden zien verschijnen. En wat is ‘ie schattig! Een perfect cadeau voor iedereen die Pokémon stiekem nog steeds leuk vindt – of gewoon voor jezelf natuurlijk.

pokemon bulbasaur pot bloempot
pokemon bulbasaur pot bloempot

Pssst, deze gouden variant vind je hier.

Hier shop je jouw Pokémon bloempot

Je koopt de Pokémon bloempot online op AliExpress voor slechts €11. Wil je een iets fijnere variant, dan kan je ook voor deze op Etsy gaan voor €25,66. De allergoedkoopste vonden we ook op Etsy: deze groene kost €7,50, en deze witte slechts €4,10. Keuze zat! Je kunt je favoriete Pokémon dus kopen in het groen (zoals het hoort), of een witte variant voor in een minimalistisch interieur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur crush: ga terug naar je jeugd met deze Pokémon bloempot
Sluiten