Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 6 apr 2018

Interieur crush: kruip lekker weg onder dit plaid met ombre effect

Je kunt er nooit genoeg van hebben: een warm plaid om op de bank onder weg te kruipen. Plaids zijn multifunctioneel. Ze verhelpen koude voeten, kunnen ingezet worden als extra deken als je het ‘s nachts koud hebt, maar ze staan ook vooral leuk als decoratie.

Dit grijze plaid met ombre effect van het Deense merk Elvang steelt momenteel de show op de Roomed-redactie. Het materiaal van het plaid is alpacawol (50%) met schapenwol (40%) en microfiber (10%). Dat kan maar één ding betekenen: dit kleedje is heerlijk zacht. Ideaal om onder weg te kruipen tijdens Netflix binge-avonden, maar ook mooi om als decoratie op de bank te hebben liggen.

Doordat de alpacawol geweven is met een ombre effect, lijkt hij elke keer weer een andere kleur te zijn. En dat is leuk, want zo raak je nooit uitgekeken op je mooie plaid. Ook zijn we fan van de leuke franjes aan het uiteinde van het kleed.

> DIY: kaarsen met ombre effect

En, is ‘ie echt zo zacht?

Om het plaid te testen, kregen we er eentje opgestuurd van webwinkel Ookinhetpaars. Het plaid werd verzonden in een mooie cadeauverpakking – echt een cadeautje om uit te pakken.

Het plaid voelt enorm zacht aan en is lekker warm. Wanneer je eenmaal onder het kleedje ligt, zal je er niet snel meer onder vandaan willen komen. Is je partner jaloers op jouw mooie kleed? Vooruit, delen kan. Het is net groot genoeg om met twee mensen onder te liggen (130 x 200 cm). Maar wedden dat je ‘m lekker voor jezelf wilt houden?

Where to shop:

Ook zo’n mooi kleed in huis halen om onder weg te dromen? Je koopt het plaid hier voor € 109,50. En mocht je niet van grijs houden, maar voor een kleurrijker exemplaar willen gaan: hij is er ook in het bordeaux, blauw, roze, bruin, groen en oranje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur crush: kruip lekker weg onder dit plaid met ombre effect
Sluiten