Interieur crush: deze olifanten bloempotjes van keramiek zijn echt té cute

Als plantenliefhebbers zijn we hier bij Roomed dol op alles wat daarmee te maken heeft. Zo ook deze super schattige olifanten bloempotjes van keramiek! Vooral als je moeder olifant en baby olifant bij elkaar zet.

Een mens kan geen genoeg bloempotjes in z’n huis hebben. Ze hoeven natuurlijk niet allemaal tegelijkertijd in de kamer, maar een leuke selectie die je om de zoveel weken kan afwisselen is ook al leuk.

Olifanten bloempotjes van keramiek

Als het dan ook nog eens potjes zijn in een schattige vorm staan we helemaal te springen. Deze potjes hebben de vorm van een olifant, zo schattig! Er zijn twee versies, de een is wat groter en de ander is een kleine olifant. Moeder en kind? Té cute.

Zet ze samen neer als een setje en doe er een leuk vetplantje in. Het maakt je kamer meteen gezellig en het is een feestje om je planten water te geven.

Deze super leuke olifanten bloempotjes zijn te koop bij Aliexpress en kosten normaal gesproken tussen de 13 en 18 dollar per stuk. Dat is ongeveer tussen de 11 en 16 euro, afhankelijk van de wisselkoers natuurlijk. Maar gelukkig heeft Aliexpress vaak kortingen, dus waarschijnlijk ben je minder kwijt. Yes!

Meer leuke bloempotjes?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Interieur crush: deze olifanten bloempotjes van keramiek zijn echt té cute
Sluiten